90+4'
Lawrence Shankland met de assist.
90+4'
Het staat 1-2 in Sumgayit City Stadium. Yan Dhanda (Heart of Midlothian FC) scoort met het hoofd en zet zijn ploeg op voorsprong.
90+3'
Inworp Heart of Midlothian FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+3'
Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim geeft Dinamo Minsk een vrije trap op de eigen helft.
90+2'
Inworp voor Dinamo Minsk op de helft van Heart of Midlothian FC.
90'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Sumgayit City Stadium.
90'
Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim toont Trofim Melnichenko (Dinamo Minsk) de gele kaart.
89'
In Sumqayit krijgt Heart of Midlothian FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
88'
Inworp voor Heart of Midlothian FC op de helft van Dinamo Minsk.
88'
Doeltrap voor Heart of Midlothian FC in Sumgayit City Stadium.
88'
Een doelpoging van Raymond Adeola (Dinamo Minsk) mist scherpte.
87'
Heart of Midlothian FC schiet tussen de palen, maar Lawrence Shankland ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Sumqayit.
87'
Yan Dhanda neemt de door scheidsrechter Mohammed Al-Hakim gegeven hoekschop voor Heart of Midlothian FC in Sumqayit.
86'
Inworp voor Heart of Midlothian FC in de buurt van het vijandige doel in Sumgayit City Stadium.
86'
Inworp op de eigen helft voor Dinamo Minsk.
86'
Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
Heart of Midlothian FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohammed Al-Hakim op de helft van Dinamo Minsk.
84'
Bij Dinamo Minsk komt Trofim Melnichenko er in. Hij vervangt Steven Alfred.
84'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Sumqayit.
84'
De scherpte ontbreekt bij Yan Dhanda (Heart of Midlothian FC). Zijn poging mist doel.
83'
Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim kent een vrije trap toe aan Heart of Midlothian FC op een gevaarlijke plek voor Dinamo Minsk.
81'
Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim geeft Heart of Midlothian FC een doeltrap.
80'
De uitploeg vervangt Beni Baningime door Tait.
78'
Heart of Midlothian FC krijgt van scheidsrechter Mohammed Al-Hakim op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
76'
De poging van Daniil Kulikov (Dinamo Minsk) mist doel.
75'
Lawrence Shankland schiet op doel maar scoort niet voor Heart of Midlothian FC in Sumqayit.
74'
Heart of Midlothian FC brengt Yan Dhanda in de plaats van Barrie McKay.
74'
Wissel in Sumqayit: Jorge Grant vervangt Cameron Devlin bij Heart of Midlothian FC.
74'
Doeltrap voor Dinamo Minsk in Sumgayit City Stadium.
72'
Trainer Vadim Skripchenko gebruikt zijn vierde wissel. Nikita Demchenko wordt door Daniil Kulikov vervangen bij de thuisploeg.
72'
De derde wissel van Dinamo Minsk. Raymond Adeola komt erin voor Dmitri Podstrelov in Sumgayit City Stadium.
72'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Sumgayit City Stadium.
70'
Vrije trap in Sumgayit City Stadium. Op de helft van Heart of Midlothian FC mag Dinamo Minsk een vrije trap nemen.
70'
Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim geeft Heart of Midlothian FC een vrije trap op de eigen helft.
70'
De uitploeg incasseert geel op naam van Cameron Devlin.
69'
Scheidsrechter Mohammed Al-Hakim kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
68'
Dinamo Minsk in buitenspelpositie.
67'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Mohammed Al-Hakim een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Sumqayit.
66'
Arbiter Mohammed Al-Hakim kent een vrije trap toe aan Heart of Midlothian FC op de eigen helft.