De scherpte ontbreekt bij Domingos Quina (Pafos FC). Zijn poging mist doel in Chisinau.
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Zimbru.
Arbiter Mikkel Redder kent een vrije trap toe aan Pafos FC op de eigen helft.
In Chisinau krijgt Petrocub Hincesti op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+2'
Buitenspelpositie Vasile Jardan (Petrocub Hincesti).
90+1'
Scheidsrechter Mikkel Redder geeft een gele kaart aan Jonathan Silva (Pafos FC).
90+1'
Scheidsrechter Mikkel Redder kent een vrije trap toe aan Petrocub Hincesti op een gevaarlijke plek voor Pafos FC.
90'
Scheidsrechter Mikkel Redder kent Pafos FC een inworp toe op de helft van Petrocub Hincesti.
88'
Scheidsrechter Mikkel Redder geeft Petrocub Hincesti een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Pafos FC.
87'
Scheidsrechter Mikkel Redder geeft een inworp aan Pafos FC op de eigen helft in Zimbru.
87'
Pafos FC krijgt van scheidsrechter Mikkel Redder op eigen helft een vrije trap toegewezen.
86'
Eerste gele kaart voor Ion Jardan (Petrocub Hincesti) in Chisinau.
85'
Scheidsrechter Mikkel Redder geeft Petrocub Hincesti een vrije trap op de eigen helft.
85'
Arbiter Mikkel Redder kent een vrije trap toe aan Petrocub Hincesti op de eigen helft.
84'
Pafos FC brengt Marios Elia in de plaats van Muamer Tankovic.
84'
Bij Pafos FC komt Leo Natel er in. Hij vervangt Ivan Sunjic.
82'
Moustapha Name gaat in het boekje van de scheidsrechter.
82'
De assist kwam van Muamer Tankovic.
82'
Doelpunt! Moustapha Name breidt de voorsprong uit. Pafos FC leidt met 1-4.
82'
Pafos FC schiet tussen de palen, maar Vlad Dragomir ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
81'
Petrocub Hincesti moet uitkijken als Pafos FC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Zimbru.
80'
Vasile Jardan (Petrocub Hincesti) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
79'
Inworp op de eigen helft voor Petrocub Hincesti.
79'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
79'
Vasile Jardan raakt geblesseerd bij Petrocub Hincesti en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
77'
Petrocub Hincesti krijgt van scheidsrechter Mikkel Redder op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
75'
Petrocub Hincesti heeft Dan Puscas gewisseld. Guilherme Matheus dos Santos neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Andrei Martin.