90+5'
FC St. Gallen 1879 krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Arda Kardesler in Brugge.
90+2'
Doeltrap voor Cercle Brugge in Jan Breydel Stadium.
90+2'
FC St. Gallen 1879 krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Arda Kardesler op de helft van Cercle Brugge.
90+1'
In Jan Breydel Stadium ziet het publiek dat Abu Francis (Cercle Brugge) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
90'
Scheidsrechter Arda Kardesler legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Abu Francis (Cercle Brugge) in Jan Breydel Stadium.
89'
Scheidsrechter Arda Kardesler kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89'
Inworp op de eigen helft voor FC St. Gallen 1879.
89'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC St. Gallen 1879 in Brugge.
89'
Een doelpoging van Paris Josua Brunner (Cercle Brugge) mist scherpte.
87'
Vrije trap in Jan Breydel Stadium. Op de helft van FC St. Gallen 1879 mag Cercle Brugge een vrije trap nemen.
86'
FC St. Gallen 1879 moet opletten als Cercle Brugge van scheidsrechter Arda Kardesler een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
85'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Jan Breydel Stadium.
84'
Cercle Brugge moet uitkijken als FC St. Gallen 1879 een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Jan Breydel Stadium.
82'
Scheidsrechter Arda Kardesler geeft Cercle Brugge een vrije trap op de eigen helft.
81'
De voorzet kwam van Kevin Csoboth.
81'
Doelpunt! Felix Mambimbi scoort en brengt de uitploeg weer iets dichterbij.
80'
80'
Inworp voor FC St. Gallen 1879 in Jan Breydel Stadium op de eigen helft.
79'
Vrije trap voor Cercle Brugge op de helft van FC St. Gallen 1879.
79'
De bal is over de achterlijn geweest. Cercle Brugge mag een doeltrap nemen.
79'
De poging van Albert Vallci (FC St. Gallen 1879) mist doel.
78'
Inworp voor FC St. Gallen 1879 in de buurt van het vijandige doel in Jan Breydel Stadium.
77'
Inworp voor FC St. Gallen 1879 op de helft van Cercle Brugge.
77'
FC St. Gallen 1879 krijgt van scheidsrechter Arda Kardesler op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
Trainer Enrico Maassen (FC St. Gallen 1879) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Willem Geubbels door Jovan Milosevic.
76'
In Brugge krijgt FC St. Gallen 1879 op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75'
Arbiter Arda Kardesler kent een vrije trap toe aan FC St. Gallen 1879 op de eigen helft.
75'
De vijfde wissel van Cercle Brugge. Paris Josua Brunner komt erin voor Thibo Somers in Jan Breydel Stadium.
74'
Felipe Augusto vervangt Kevin Denkey bij de thuisploeg.
73'
Cercle Brugge krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Arda Kardesler in Brugge.
71'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Brugge.
70'
Scheidsrechter Arda Kardesler geeft FC St. Gallen 1879 een vrije trap op de eigen helft.
70'
Kevin Denkey gaat in het boekje van de scheidsrechter.
69'
Arbiter Arda Kardesler kent een vrije trap toe aan Cercle Brugge op de eigen helft.
67'
Kevin Denkey met de assist.
67'
De thuisploeg zit op rozen als Gary Magnee de score uitbouwt naar 6-1 in Jan Breydel Stadium.
65'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Arda Kardesler aan de thuisploeg.
65'
Scheidsrechter Arda Kardesler kent Cercle Brugge een inworp toe op de helft van FC St. Gallen 1879.
63'
Doelpunt! Gary Magnee breidt de voorsprong uit. Cercle Brugge leidt met 5-1.
62'
In Jan Breydel Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.