90+5'
Inworp op de eigen helft voor Independiente Santa Fe.
90+5'
Independiente Santa Fe moet opletten als Independiente Medellín van scheidsrechter Jonnathan Ortiz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+4'
Vergeefse doelpoging Andres Davila (Independiente Medellín).
90+3'
Doeltrap voor Independiente Medellín in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
90+3'
Inworp voor Independiente Santa Fe op de helft van Independiente Medellín.
90+2'
Scheidsrechter Jonnathan Ortiz geeft een inworp aan Independiente Santa Fe op de eigen helft in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
90+2'
Scheidsrechter Jonnathan Ortiz geeft Independiente Medellín een doeltrap.
90+1'
Independiente Santa Fe krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jonnathan Ortiz op de helft van Independiente Medellín.
90'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bogotá.
89'
De bal is over de achterlijn geweest. Independiente Medellín mag een doeltrap nemen.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Independiente Santa Fe in Bogotá.
88'
Omar Antonio Albornoz Contreras neemt de door scheidsrechter Jonnathan Ortiz gegeven hoekschop voor Independiente Santa Fe in Bogotá.
87'
Kener Julian Valencia Chara vervangt Mender Garcia bij de uitploeg.
86'
Trainer Alejandro Restrepo Mazo (Independiente Medellín) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Homer Enrique Martinez Yepez door Jaime Alvarado.
86'
Inworp Independiente Medellín. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84'
Buitenspelpositie voor Augustin Rodriguez (Independiente Santa Fe) in Estadio Nemesio Camacho El Campin (Bogotá).
83'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
83'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Bogotá.
82'
Scheidsrechter Jonnathan Ortiz geeft Independiente Santa Fe een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Independiente Medellín.
81'
In Bogotá krijgt Independiente Medellín op de eigen helft een vrije trap te nemen.
80'
79'
Scheidsrechter Jonnathan Ortiz geeft Independiente Santa Fe een doeltrap.
77'
Arbiter Jonnathan Ortiz kent een vrije trap toe aan Independiente Medellín op de eigen helft.
76'
Independiente Medellín krijgt van scheidsrechter Jonnathan Ortiz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
75'
Independiente Medellín gebruikt de derde wissel. Leyser Chaverra Renteria vervangt Luis Escorcia.
74'
Inworp voor Independiente Medellín in Estadio Nemesio Camacho El Campin op de eigen helft.
73'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
73'
72'
Inworp op de eigen helft voor Independiente Medellín.
70'
De thuisploeg wisselt David Ramirez voor Marcelo Ortiz.
70'
Inworp voor Independiente Santa Fe ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bogotá.
69'
69'
Hoekschop voor Independiente Santa Fe in Estadio Nemesio Camacho El Campin. Omar Antonio Albornoz Contreras neemt deze vanaf rechts.
67'
Inworp voor Independiente Medellín op de helft van Independiente Santa Fe.
67'
Scheidsrechter Jonnathan Ortiz kent Independiente Medellín een inworp toe op de helft van Independiente Santa Fe.
66'
Scheidsrechter Jonnathan Ortiz kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
65'
In Estadio Nemesio Camacho El Campin mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
65'
Independiente Medellín brengt Andres Davila in de plaats van Jersson Gonzalez.
64'
De eerste wissel van Independiente Medellín. Diego Fernando Moreno Quintero komt erin voor Francisco Chaverra in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
64'
Scheidsrechter Jonnathan Ortiz geeft Independiente Medellín een vrije trap op de eigen helft.