90+9'
In Estadio La Independencia mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+8'
Inworp op de eigen helft voor Patriotas Boyacá.
90+8'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Tunja.
90+7'
Patriotas Boyacá krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter David Espinosa Lopera op de helft van La Equidad.
90+7'
Washignton Jesus Ortega (La Equidad) krijgt geel van scheidsrechter David Espinosa Lopera in Estadio La Independencia en moet oppassen.
90+6'
De bal is over de achterlijn geweest. La Equidad mag een doeltrap nemen.
90+6'
Wissel in Tunja: Daniel Eduardo Polanco Garcia vervangt Felipe Acosta Bayer bij La Equidad.
90+5'
Trainer Alexis Enrique Garcia Vega gebruikt zijn derde wissel. Beckham David Castro Espinosa wordt door Juan Esteban Carvajal Granados vervangen bij de uitploeg.
90+5'
Scheidsrechter David Espinosa Lopera geeft La Equidad een doeltrap.
90+4'
Washignton Jesus Ortega kan weer verder bij La Equidad.
90+3'
Het spel ligt even stil in Tunja. Washignton Jesus Ortega (La Equidad) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
90+1'
La Equidad moet opletten als Patriotas Boyacá van scheidsrechter David Espinosa Lopera een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90'
Inworp La Equidad. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Doeltrap voor La Equidad in Estadio La Independencia.
88'
Inworp voor Patriotas Boyacá in Estadio La Independencia op de eigen helft.
88'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio La Independencia.
87'
Vanaf rechts mag Amaury Torralvo Polo een hoekschop nemen voor La Equidad in Estadio La Independencia.
86'
Inworp voor Patriotas Boyacá op de helft van La Equidad.
86'
Scheidsrechter David Espinosa Lopera kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
84'
83'
De uitploeg vervangt David Andres Camacho Valencia door Amaury Torralvo Polo.
82'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor La Equidad in Tunja.
82'
Inworp voor Patriotas Boyacá ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Tunja.
82'
Flabian Londono Bedoya (Patriotas Boyacá) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Tunja.
81'
Washignton Jesus Ortega (La Equidad) doet weer mee in Estadio La Independencia.
81'
Andres Correa Valencia (La Equidad) is weer terug binnen de lijnen.
81'
La Equidad krijgt van scheidsrechter David Espinosa Lopera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
80'
Flabian Londono Bedoya van Patriotas Boyacá is geblesseerd en het spel ligt even stil.
80'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Washignton Jesus Ortega (La Equidad).
80'
Joao Leandro Rodriguez Gonzalez neemt de door scheidsrechter David Espinosa Lopera gegeven hoekschop voor Patriotas Boyacá in Tunja.
79'
Scheidsrechter David Espinosa Lopera toont Juan Valencia (Patriotas Boyacá) de gele kaart.
79'
Het spel ligt even stil: Andres Correa Valencia (La Equidad) is geblesseerd.
77'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio La Independencia.
76'
Patriotas Boyacá krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter David Espinosa Lopera in Tunja.
76'
De vierde wissel van Patriotas Boyacá. Juan Aristizbal komt erin voor Dewar Steven Victoria Palacios in Estadio La Independencia.
76'
Patriotas Boyacá brengt Camilo Andres Charris Martinez in de plaats van Jhonier Viveros Diaz.
74'
74'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
74'
Vanaf rechts mag Joao Leandro Rodriguez Gonzalez een hoekschop nemen voor Patriotas Boyacá in Estadio La Independencia.
72'
Scheidsrechter David Espinosa Lopera kent een vrije trap toe aan Patriotas Boyacá, te nemen op de helft van La Equidad.