Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bogotá.
90+2'
Buitenspel Millonarios. Radamel Falcao wordt teruggefloten.
90'
Patriotas Boyacá krijgt van scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89'
Inworp voor Patriotas Boyacá in Estadio Nemesio Camacho El Campin op de eigen helft.
88'
Arbiter Jhon Alexander Hinestrosa Romana kent een vrije trap toe aan Patriotas Boyacá op de eigen helft.
88'
Scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
87'
Inworp op de eigen helft voor Millonarios.
86'
Inworp voor Patriotas Boyacá op de helft van Millonarios.
85'
In Bogotá krijgt Millonarios op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84'
Vrije trap in Estadio Nemesio Camacho El Campin. Op de helft van Millonarios mag Patriotas Boyacá een vrije trap nemen.
84'
De bal is over de achterlijn geweest. Millonarios mag een doeltrap nemen.
84'
Een doelpoging van Joao Leandro Rodriguez Gonzalez (Patriotas Boyacá) in Bogotá mist scherpte.
83'
Trainer Alberto Miguel Gamero Morillo (Millonarios) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Felix Eduardo Charrupi Mina door Andres Llinas.
82'
Eerste gele kaart voor Kevin Palacios (Millonarios) in Bogotá.
82'
Millonarios moet uitkijken als Patriotas Boyacá een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
80'
Radamel Falcao schiet op doel maar scoort niet voor Millonarios in Bogotá.
79'
Vrije trap voor Patriotas Boyacá op de helft van Millonarios.
79'
Scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana kent Millonarios een inworp toe op de helft van Patriotas Boyacá.
78'
De vijfde wissel van Patriotas Boyacá. Juan Arce komt erin voor Jose Daniel Garcia Aragon in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
78'
De uitploeg wisselt Cristian Martinez voor Juan Aristizbal.
77'
Trainer Alberto Miguel Gamero Morillo (Millonarios) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Daniel Felipe Catano Torres door Daniel Andres Mantilla Ossa.
77'
Kevin Palacios vervangt Jader Andres Valencia Mena bij de thuisploeg.
77'
Scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana geeft een inworp aan Patriotas Boyacá op de eigen helft in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
75'
Hoekschop voor Patriotas Boyacá in Estadio Nemesio Camacho El Campin. Joao Leandro Rodriguez Gonzalez neemt deze vanaf links.
74'
Inworp Patriotas Boyacá. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73'
Vergeefse doelpoging Daniel Felipe Catano Torres (Millonarios) in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
71'
Juan Pablo Vargas met de assist.
71'
Doelpunt in Bogotá! Daniel Felipe Catano Torres vergroot de voorsprong tot 3-0 voor Millonarios.
71'
Gele kaart. Juan Diaz (Patriotas Boyacá) gaat op de bon.
71'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
70'
Scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana geeft Patriotas Boyacá een doeltrap.
68'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Millonarios in de buurt van het doel van Patriotas Boyacá.
68'
Doeltrap voor Millonarios in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
67'
Patriotas Boyacá mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Joao Leandro Rodriguez Gonzalez in Estadio Nemesio Camacho El Campin.
66'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Bogotá.
66'
De scherpte ontbreekt bij Felix Eduardo Charrupi Mina (Millonarios). Zijn poging mist doel in Bogotá.
66'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bogotá.
66'
In Estadio Nemesio Camacho El Campin mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
65'
Scheidsrechter Jhon Alexander Hinestrosa Romana geeft Patriotas Boyacá een vrije trap op de eigen helft.