90+3'
Santiago Giordana deed het voorbereidende werk.
90+3'
Millonarios loopt uit naar een comfortabele 1-3 voorsprong dankzij Daniel Felipe Ruiz Rivera.
90+2'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bogotá.
90+1'
Scheidsrechter Carlos Betancur Gutierrez geeft Millonarios een doeltrap.
90+1'
Inworp voor Millonarios op de helft van La Equidad.
90'
Inworp Millonarios. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90'
Inworp voor La Equidad in Estadio Metropolitano de Techo op de eigen helft.
90'
Inworp voor Millonarios ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bogotá.
89'
La Equidad krijgt van scheidsrechter Carlos Betancur Gutierrez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
89'
Inworp op de eigen helft voor La Equidad.
88'
Bij Millonarios komt Daniel Giraldo er in. Hij vervangt Jader Andres Valencia Mena.
88'
Vrije trap in Estadio Metropolitano de Techo. Op de helft van La Equidad mag Millonarios een vrije trap nemen.
87'
Estadio Metropolitano de Techo ziet hoe David Macalister Silva Mosquera op doel schiet, maar niet scoort voor Millonarios.
86'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Bogotá.
86'
In Bogotá kopt Santiago Lopez (La Equidad) de bal, maar mist doel.
86'
La Equidad krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Carlos Betancur Gutierrez in Bogotá.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. La Equidad mag een doeltrap nemen.
85'
Millonarios mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Daniel Felipe Ruiz Rivera in Estadio Metropolitano de Techo.
84'
82'
Scheidsrechter Carlos Betancur Gutierrez geeft Millonarios een vrije trap op de eigen helft.
81'
In Estadio Metropolitano de Techo mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
81'
Doeltrap voor La Equidad in Estadio Metropolitano de Techo.
81'
Doelpoging Millonarios! Het schot van David Macalister Silva Mosquera gaat niet tussen de palen.
80'
Hoekschop voor Millonarios in Estadio Metropolitano de Techo. Daniel Felipe Ruiz Rivera neemt deze vanaf links.
80'
Poging met het hoofd van Santiago Giordana. Maar geen doelpunt voor Millonarios.
79'
Millonarios brengt Santiago Giordana in de plaats van Leonardo Castro.
79'
De uitploeg wisselt Jhon Emerson Cordoba Mosquera voor Neisser Villarreal.
79'
Juan Diego Ceballos Cardona vervangt Elen Joshep Ricardo Ochoa bij de thuisploeg.
79'
De vierde wissel van La Equidad. Santiago Lopez komt erin voor Beckham David Castro Espinosa in Estadio Metropolitano de Techo.
78'
Buitenspel La Equidad. Jose David Lloreda Guevara wordt teruggefloten.
74'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bogotá.
74'
73'
La Equidad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos Betancur Gutierrez op de helft van Millonarios.
72'
Andres Correa Valencia schiet op doel maar scoort niet voor La Equidad in Bogotá.
71'
De thuisploeg vervangt David Andres Camacho Valencia door Fabian Chaverra.
70'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor La Equidad in Bogotá.
70'
Daniel Felipe Ruiz Rivera neemt de door scheidsrechter Carlos Betancur Gutierrez gegeven hoekschop voor Millonarios in Bogotá.