90+5'
Atlético Bucaramanga krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan in Envigado.
90+5'
Hoekschop voor Atlético Bucaramanga in Estadio Polideportivo Sur. Fabian Hector Sambueza neemt deze vanaf links.
90+4'
Kevin Andres Cuesta Rodriguez (Atlético Bucaramanga) krijgt een eerste gele kaart.
90+3'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Nicolas Gallo Barragan een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Envigado.
90+2'
Inworp voor Atlético Bucaramanga in de buurt van het vijandige doel in Estadio Polideportivo Sur.
90+1'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Polideportivo Sur.
90'
89'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Envigado.
88'
Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan kent een vrije trap toe aan Atlético Bucaramanga, te nemen op de helft van Envigado FC.
88'
Inworp Atlético Bucaramanga. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87'
Envigado FC moet opletten als Atlético Bucaramanga van scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
86'
Envigado FC heeft Jose Agustin Perez Siri gewisseld. Juan Aristizbal neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jose Alexis Marquez Restrepo.
86'
De vierde wissel van Envigado FC. Aly Palacios komt erin voor Jhord Bayron Garces Moreno in Estadio Polideportivo Sur.
86'
Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan geeft Atlético Bucaramanga een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Envigado FC.
85'
Atlético Bucaramanga mag een hoekschop nemen vanaf links via Fabian Hector Sambueza in Estadio Polideportivo Sur.
85'
81'
Doeltrap voor Envigado FC in Estadio Polideportivo Sur.
81'
Kevin Andres Cuesta Rodriguez met de kopkans! Geen doelpunt voor Atlético Bucaramanga in Estadio Polideportivo Sur.
81'
Vanaf rechts mag Fabian Hector Sambueza een hoekschop nemen voor Atlético Bucaramanga in Estadio Polideportivo Sur.
78'
Atlético Bucaramanga brengt Aldair Zarate in de plaats van Jean Colorado.
77'
De bal is over de achterlijn geweest. Envigado FC mag een doeltrap nemen.
76'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Envigado.
75'
Inworp voor Atlético Bucaramanga in Estadio Polideportivo Sur op de eigen helft.
75'
Envigado FC gebruikt de derde wissel. Carlos Mario Arboleda Ampudia vervangt Bryan Muriillo.
75'
Trainer Jose Alexis Marquez Restrepo (Envigado FC) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Dorlan Pabon door Nilzo Ronaldo Ramrez Orozco.
74'
Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan geeft Envigado FC een doeltrap.
74'
Luiz Diaz (Envigado FC) doet weer mee in Estadio Polideportivo Sur.
74'
Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan kent Atlético Bucaramanga een inworp toe op de helft van Envigado FC.
72'
Het spel ligt even stil: Luiz Diaz (Envigado FC) is geblesseerd.
71'
Scheidsrechter Nicolas Gallo Barragan geeft een inworp aan Envigado FC op de eigen helft in Estadio Polideportivo Sur.
71'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Envigado FC in Envigado.
69'
Vrije trap in Estadio Polideportivo Sur. Op de helft van Envigado FC mag Atlético Bucaramanga een vrije trap nemen.
68'
Arbiter Nicolas Gallo Barragan kent een vrije trap toe aan Envigado FC op de eigen helft.
68'
66'
66'
In Estadio Polideportivo Sur mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.