90+8'
Arbiter Carlos Betancur Gutierrez kent een vrije trap toe aan Once Caldas op de eigen helft.
90+8'
Deportivo Pereira krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos Betancur Gutierrez op de helft van Once Caldas.
90+6'
Once Caldas komt op een 0-1 voorsprong in Pereira via Mateo Garcia Rojas!
90+5'
Inworp Deportivo Pereira. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+5'
Inworp voor Deportivo Pereira op de helft van Once Caldas.
90+4'
Eerste gele kaart voor Ivan Andres Rojas Vasquez (Once Caldas) in Pereira.
90+4'
Deportivo Pereira krijgt van scheidsrechter Carlos Betancur Gutierrez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+4'
Scheidsrechter Carlos Betancur Gutierrez geeft een inworp aan Deportivo Pereira op de eigen helft in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
90+3'
Gele kaart in Pereira: Darwin Quintero (Deportivo Pereira) gaat op de bon bij scheidsrechter Carlos Betancur Gutierrez.
90+2'
Scheidsrechter Carlos Betancur Gutierrez toont Jeider Alfonso Riquet Riquet Molina (Once Caldas) de gele kaart.
90+2'
Gele kaart in Pereira: Joel Jesus Contreras Torres (Once Caldas) gaat op de bon bij scheidsrechter Carlos Betancur Gutierrez.
90+2'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pereira.
90+1'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Carlos Betancur Gutierrez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pereira.
90'
Voor Robert Andres Mejia Navarrete is de wedstrijd voorbij. Ivan Andres Rojas Vasquez vervangt de aangeslagen speler bij Once Caldas.
90'
Bij Once Caldas komt Jefry Arley Zapata Ramirez er in. Hij vervangt Michael Barrios.
90'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Robert Andres Mejia Navarrete (Once Caldas).
88'
Scheidsrechter Carlos Betancur Gutierrez geeft Once Caldas een doeltrap.
88'
Deportivo Pereira krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Carlos Betancur Gutierrez in Pereira.
88'
Sebastian Acosta Pineda schiet op doel maar scoort niet voor Deportivo Pereira in Pereira.
87'
Yesus Cabrera neemt de door scheidsrechter Carlos Betancur Gutierrez gegeven hoekschop voor Deportivo Pereira in Pereira.
87'
Vanaf rechts mag Yesus Cabrera een hoekschop nemen voor Deportivo Pereira in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
86'
In Estadio Hernan Ramirez Villegas mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
86'
James Jose Aguirre Hernandez (Once Caldas) doet weer mee in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
85'
Het spel ligt even stil: James Jose Aguirre Hernandez (Once Caldas) is geblesseerd.
84'
Deportivo Pereira in buitenspelpositie.
83'
Mateo Garcia Rojas (Once Caldas) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
83'
Scheidsrechter Carlos Betancur Gutierrez kent een vrije trap toe aan Deportivo Pereira, te nemen op de helft van Once Caldas.
82'
Inworp voor Deportivo Pereira in Estadio Hernan Ramirez Villegas op de eigen helft.
82'
In Pereira krijgt Deportivo Pereira op de eigen helft een vrije trap te nemen.
81'
Deportivo Pereira moet opletten als Once Caldas van scheidsrechter Carlos Betancur Gutierrez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
81'
De bal is over de achterlijn geweest. Once Caldas mag een doeltrap nemen.
80'
Scheidsrechter Carlos Betancur Gutierrez kent een vrije trap toe aan Deportivo Pereira op een gevaarlijke plek voor Once Caldas.
79'
De tweede wissel van Deportivo Pereira. Yesus Cabrera komt erin voor Alejandro Piedrahita Diaz in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
78'
Doeltrap voor Deportivo Pereira in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
77'
Hoekschop voor Once Caldas in Estadio Hernan Ramirez Villegas. Alejandro Garcia neemt deze vanaf links.
76'
75'
Deportivo Pereira mag een hoekschop nemen vanaf links via Sebastian Acosta Pineda in Estadio Hernan Ramirez Villegas.