De uitploeg krijgt een doeltrap in Pereira.
90+3'
Doelpoging Deportivo Pereira! Het schot van Darwin Quintero gaat niet tussen de palen in Pereira.
90'
Scheidsrechter Jhon Hinestroza Choco kent een vrije trap toe aan Deportivo Pereira, te nemen op de helft van Alianza FC Valledupar.
89'
Inworp voor Alianza FC Valledupar in de buurt van het vijandige doel in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
89'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jhon Hinestroza Choco een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pereira.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Alianza FC Valledupar in Pereira.
86'
Inworp voor Alianza FC Valledupar in Estadio Hernan Ramirez Villegas op de eigen helft.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. Deportivo Pereira mag een doeltrap nemen.
85'
De kopbal van Marlon Junior Torres Obeso (Alianza FC Valledupar) mist het doel van de tegenstander.
85'
De vijfde wissel van Alianza FC Valledupar. Santiago Orozco komt erin voor Ruben Dario Manjarres Jimenez in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
84'
In Pereira krijgt Alianza FC Valledupar op de eigen helft een vrije trap te nemen.
83'
Wissel in Pereira: Yuber Quinones Guerrero vervangt Sebastian Acosta Pineda bij Deportivo Pereira.
83'
Gele kaart in Pereira: Sebastian Acosta Pineda (Deportivo Pereira) gaat op de bon bij scheidsrechter Jhon Hinestroza Choco.
82'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
81'
Scheidsrechter Jhon Hinestroza Choco kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
80'
Scheidsrechter Jhon Hinestroza Choco geeft Alianza FC Valledupar een vrije trap op de eigen helft.
80'
Yesus Cabrera neemt de door scheidsrechter Jhon Hinestroza Choco gegeven hoekschop voor Deportivo Pereira in Pereira.
79'
Deportivo Pereira schiet tussen de palen, maar Jorge Andres Bermudez Correa ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Pereira.
78'
Alianza FC Valledupar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jhon Hinestroza Choco op de helft van Deportivo Pereira.
78'
Scheidsrechter Jhon Hinestroza Choco geeft een inworp aan Deportivo Pereira op de eigen helft in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
77'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pereira.
76'
Trainer Luis Fernando Suarez Guzman gebruikt zijn vierde wissel. Ederson Moreno Ramirez wordt door Jorge Andres Bermudez Correa vervangen bij de thuisploeg.
75'
Ederson Moreno Ramirez van Deportivo Pereira is geblesseerd en het spel ligt even stil.
74'
Yeison Abelardo Suarez Vasquez gaat in het boekje van de scheidsrechter.
74'
Deportivo Pereira moet uitkijken als Alianza FC Valledupar een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
74'
72'
Doeltrap voor Deportivo Pereira in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
72'
Jesus Antonio Figueroa Olaya met de kopkans! Geen doelpunt voor Alianza FC Valledupar in Estadio Hernan Ramirez Villegas.
71'
Vrije trap voor Alianza FC Valledupar op de helft van Deportivo Pereira.
70'
Inworp op de eigen helft voor Alianza FC Valledupar.
70'
De uitploeg wisselt Edwin Andres Torres Palacio voor Marlon Junior Torres Obeso.
70'
Alianza FC Valledupar heeft Andres Renteria gewisseld. Misael Smith Martinez Olivella neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Hubert Antonio Bodhert Barrios.
69'
Scheidsrechter Jhon Hinestroza Choco geeft Alianza FC Valledupar een doeltrap.
69'
Inworp Alianza FC Valledupar. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
68'
68'
Een doelpoging van Darwin Quintero (Deportivo Pereira) in Pereira mist scherpte.
65'
Scheidsrechter Jhon Hinestroza Choco toont Jesus Munoz (Alianza FC Valledupar) de gele kaart.
65'
Deportivo Pereira krijgt van scheidsrechter Jhon Hinestroza Choco op eigen helft een vrije trap toegewezen.