90+7'
In Pasto krijgt Independiente Medellín op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+7'
Deportivo Pasto krijgt van scheidsrechter Luis Delgado op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+6'
Fainer Torijano Cano schiet op doel maar scoort niet voor Independiente Medellín in Pasto.
90+5'
Scheidsrechter Luis Delgado kent Independiente Medellín een inworp toe op de helft van Deportivo Pasto.
90+4'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+4'
Scheidsrechter Luis Delgado geeft een inworp aan Independiente Medellín op de eigen helft in Estadio Departamental Libertad.
90+3'
Scheidsrechter Luis Delgado geeft Independiente Medellín een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Deportivo Pasto.
90+3'
Diego Alejandro Martinez Marin (Deportivo Pasto) krijgt geel.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Deportivo Pasto mag een doeltrap nemen.
90+1'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Independiente Medellín in Pasto.
90+1'
In Estadio Departamental Libertad mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+1'
Inworp op de eigen helft voor Deportivo Pasto.
90'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Departamental Libertad.
90'
De vijfde wissel van Independiente Medellín. Francisco Chaverra komt erin voor Jaime Alvarado in Estadio Departamental Libertad.
89'
87'
De thuisploeg vervangt Daniel Moreno Mosquera door Juan Esteban Franco Caicedo.
86'
86'
Kans voor Independiente Medellín in Estadio Departamental Libertad! De kopbal van Diego Fernando Moreno Quintero mist het doel.
84'
Deportivo Pasto moet opletten als Independiente Medellín van scheidsrechter Luis Delgado een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
82'
De assist kwam van Juan Castilla.
82'
Deportivo Pasto neemt een 1-0 voorsprong dankzij Jose Abad Cuenu Rodriguez.
82'
Hoekschop voor Deportivo Pasto in Estadio Departamental Libertad. Kevin Alexander Londono Asprilla neemt deze vanaf rechts.
82'
De defensie van Independiente Medellín voorkomt dat een kopbal van Nicolas Gil Uribe (Deportivo Pasto) in het doel belandt.
82'
Deportivo Pasto mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Kevin Alexander Londono Asprilla in Estadio Departamental Libertad.
81'
Inworp Deportivo Pasto. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Departamental Libertad.
79'
Scheidsrechter Luis Delgado kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
77'
Inworp voor Independiente Medellín in de buurt van het vijandige doel in Estadio Departamental Libertad.
77'
Inworp voor Deportivo Pasto in Estadio Departamental Libertad op de eigen helft.
76'
Diego Fernando Moreno Quintero neemt de door scheidsrechter Luis Delgado gegeven hoekschop voor Independiente Medellín in Pasto.
75'
Independiente Medellín krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luis Delgado op de helft van Deportivo Pasto.
74'
Scheidsrechter Luis Delgado geeft Independiente Medellín een doeltrap.
74'
Doelpoging Deportivo Pasto! Het schot van Gustavo Adolfo Torres Grueso gaat niet tussen de palen in Pasto.
72'
Doeltrap voor Independiente Medellín in Estadio Departamental Libertad.
72'
Arbiter Luis Delgado kent een vrije trap toe aan Deportivo Pasto op de eigen helft.
71'
De uitploeg wisselt Luis Sandoval voor Mender Garcia.
70'
Joaquin Varela Romero vervangt José Ortiz bij de uitploeg.
70'
Trainer Gustavo Atilano Florentin gebruikt zijn tweede wissel. Diego Chavez wordt door Juan Castilla vervangen bij de thuisploeg.