90+8'
Arbiter Wilmar Hernando Montano Guevara kent een vrije trap toe aan Atlético Bucaramanga op de eigen helft.
90+7'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Wilmar Hernando Montano Guevara een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Pasto.
90+5'
Inworp op de eigen helft voor Deportivo Pasto.
90+5'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+4'
Scheidsrechter Wilmar Hernando Montano Guevara kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+4'
Scheidsrechter Wilmar Hernando Montano Guevara kent Deportivo Pasto een inworp toe op de helft van Atlético Bucaramanga.
90+3'
Inworp voor Deportivo Pasto in de buurt van het vijandige doel in Estadio Departamental Libertad.
90+3'
Hoekschop voor Deportivo Pasto in Estadio Departamental Libertad. Juan Castilla neemt deze vanaf links.
90+1'
Scheidsrechter Wilmar Hernando Montano Guevara geeft Deportivo Pasto een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Atlético Bucaramanga.
90'
De vijfde wissel van Atlético Bucaramanga. Larry Vasquez Ortega komt erin voor Leonardo Flores in Estadio Departamental Libertad.
90'
Leonardo Flores krijgt een gele kaart, ookal zit hij op de bank bij Atlético Bucaramanga.
90'
Nicolas Gil Uribe (Deportivo Pasto) krijgt een eerste gele kaart.
89'
De bal is over de achterlijn geweest. Atlético Bucaramanga mag een doeltrap nemen.
89'
De poging van Daniel Moreno Mosquera (Deportivo Pasto) mist doel.
89'
Scheidsrechter Wilmar Hernando Montano Guevara geeft een gele kaart aan Fabian Hector Sambueza (Atlético Bucaramanga).
88'
Deportivo Pasto krijgt van scheidsrechter Wilmar Hernando Montano Guevara op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88'
Scheidsrechter Wilmar Hernando Montano Guevara geeft Deportivo Pasto een vrije trap op de eigen helft.
88'
In Pasto krijgt Deportivo Pasto op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87'
Scheidsrechter Wilmar Hernando Montano Guevara fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Pasto.
86'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Departamental Libertad.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. Deportivo Pasto mag een doeltrap nemen.
85'
Deportivo Pasto gebruikt de vierde wissel. Gustavo Charrupi vervangt Jose Abad Cuenu Rodriguez.
85'
Deportivo Pasto heeft Christian Mafla gewisseld. Juan Castilla neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gustavo Atilano Florentin.
85'
Johan Camilo Campana Barrera vervangt Victor Danilo Mejia Mina bij de thuisploeg.
84'
Gele kaart. Jean Colorado (Atlético Bucaramanga) gaat op de bon.
84'
Jose Abad Cuenu Rodriguez (Deportivo Pasto) krijgt geel.
82'
Inworp voor Atlético Bucaramanga op de helft van Deportivo Pasto.
81'
80'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pasto.
79'
Deportivo Pasto krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Wilmar Hernando Montano Guevara op de helft van Atlético Bucaramanga.
79'
In Estadio Departamental Libertad mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78'
Atlético Bucaramanga krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Wilmar Hernando Montano Guevara in Pasto.
78'
Hoekschop voor Deportivo Pasto in Estadio Departamental Libertad. Diego Chavez neemt deze vanaf links.
77'
Atlético Bucaramanga moet opletten als Deportivo Pasto van scheidsrechter Wilmar Hernando Montano Guevara een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
76'
Arbiter Wilmar Hernando Montano Guevara kent een vrije trap toe aan Deportivo Pasto op de eigen helft.
75'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Departamental Libertad.
74'
De vierde wissel van Atlético Bucaramanga. Jean Colorado komt erin voor Frank Castaneda in Estadio Departamental Libertad.
74'
Trainer Rafael Edgar Dudamel Ochoa (Atlético Bucaramanga) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Aldair Gutierrez door Esneyder Mena Perea.
74'
73'
In Estadio Departamental Libertad mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.