90+10'
Buitenspel Deportivo Pasto. Santiago Trellez wordt teruggefloten.
90+6'
Atlético Nacional komt op een 1-2 voorsprong in Pasto via Andres Felipe Roman Mosquera!
90+6'
Daniel Moreno Mosquera kan weer verder bij Deportivo Pasto.
90+5'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Daniel Moreno Mosquera (Deportivo Pasto).
90+2'
Vanaf rechts mag Pablo Ceppelini een hoekschop nemen voor Atlético Nacional in Estadio Departamental Libertad.
90+2'
Vergeefse doelpoging Pablo Ceppelini (Atlético Nacional) in Estadio Departamental Libertad.
90+2'
Cristian Camilo Arrieta Medina (Deportivo Pasto) krijgt een eerste gele kaart.
90'
Scheidsrechter Luis Delgado toont Camilo Andres Ayala Quintero (Deportivo Pasto) de gele kaart.
88'
Diego Alejandro Martinez Marin (Deportivo Pasto) krijgt rood en moet eraf!
88'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Luis Delgado aan de uitploeg.
88'
Deportivo Pasto krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luis Delgado op de helft van Atlético Nacional.
87'
Trainer Gustavo Atilano Florentin (Deportivo Pasto) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Gustavo Adolfo Torres Grueso door Cristian Camilo Arrieta Medina.
87'
Inworp voor Atlético Nacional op de helft van Deportivo Pasto.
85'
De uitploeg wisselt Alfredo Morelos voor Kevin Stiven Viveros Rodallega.
84'
Trainer Efrain Juarez gebruikt zijn vierde wissel. Marino Hinestroza wordt door Juan Pablo Torres vervangen bij de uitploeg.
84'
Scheidsrechter Luis Delgado kent Atlético Nacional een inworp toe op de helft van Deportivo Pasto.
82'
Kevin Alexander Londono Asprilla met de assist.
82'
Doelpunt! Daniel Moreno Mosquera maakt de gelijkmaker. 1-1!
81'
Deportivo Pasto krijgt een schietkans via Santiago Trellez, maar scoort niet in Estadio Departamental Libertad.
81'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Pasto.
80'
Atlético Nacional krijgt van scheidsrechter Luis Delgado op eigen helft een vrije trap toegewezen.
79'
Luis Marquinez lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Atlético Nacional.
79'
De bal is over de achterlijn geweest. Atlético Nacional mag een doeltrap nemen.
79'
Deportivo Pasto mag een hoekschop nemen vanaf links via Kevin Alexander Londono Asprilla in Estadio Departamental Libertad.
78'
Scheidsrechter Luis Delgado legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Luis Marquinez (Atlético Nacional) in Estadio Departamental Libertad.
77'
Inworp op de eigen helft voor Deportivo Pasto.
76'
Atlético Nacional krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luis Delgado op de helft van Deportivo Pasto.
76'
Deportivo Pasto brengt Santiago Trellez in de plaats van Diego Chavez.
76'
Deze wissel was niet voorzien. Efrain Juarez moet de aangeslagen Edwin Cardona vervangen. Pablo Ceppelini komt voor hem in de plaats. Dit is de derde wissel voor Atlético Nacional.
75'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Edwin Cardona (Atlético Nacional).
74'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Pasto.
74'
De poging van Juan Castilla (Deportivo Pasto) mist doel.
74'
Inworp voor Deportivo Pasto op de helft van Atlético Nacional.
72'
In Pasto krijgt Deportivo Pasto op de eigen helft een vrije trap te nemen.
72'
71'
Scheidsrechter Luis Delgado geeft Deportivo Pasto een doeltrap.
71'
Atlético Nacional heeft Juan Manuel Zapata Zumaque gewisseld. Jorman Campuzano neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Efrain Juarez.
71'
Dairon Asprilla vervangt Andres Sarmiento bij de uitploeg.
70'
Doeltrap voor Atlético Nacional in Estadio Departamental Libertad.
69'
In Pasto wordt een kopbal van Daniel Moreno Mosquera tegengehouden door de verdediging van Atlético Nacional.