90+4'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Pasto.
90+3'
Arbiter Andres Jose Rojas Noguera kent een vrije trap toe aan Deportivo Pasto op de eigen helft.
90+3'
In Pasto krijgt Junior FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+3'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft Junior FC een doeltrap.
90+2'
Wissel in Pasto: Mauricio Castano Grisales vervangt Diego Chavez bij Deportivo Pasto.
90+1'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent Deportivo Pasto een inworp toe op de helft van Junior FC.
90+1'
Inworp voor Junior FC op de helft van Deportivo Pasto.
89'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft Junior FC een vrije trap op de eigen helft.
88'
Inworp Junior FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87'
Buitenspelpositie voor Ray Andres Vanegas Zuniga (Deportivo Pasto) in Estadio Departamental Libertad (Pasto).
85'
Doeltrap voor Junior FC in Estadio Departamental Libertad.
84'
Vergeefse doelpoging Ray Andres Vanegas Zuniga (Deportivo Pasto) in Estadio Departamental Libertad.
83'
Vrije trap in Estadio Departamental Libertad. Op de helft van Junior FC mag Deportivo Pasto een vrije trap nemen.
82'
Junior FC brengt Steven Andres Rodriguez Ossa in de plaats van Marco Johnier Perez Murillo.
82'
Trainer Arturo Reyes gebruikt zijn vierde wissel. Yimmi Chara wordt door Carlos Eduardo Cantillo Villalobos vervangen bij de uitploeg.
82'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pasto.
81'
Wissel in Pasto: Jose Bernal vervangt Daniel Moreno Mosquera bij Deportivo Pasto.
80'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportivo Pasto in Pasto.
80'
Yimmi Chara mist het doel en scoort niet voor Junior FC in Estadio Departamental Libertad.
78'
78'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
77'
Trainer Arturo Reyes (Junior FC) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Leider Ivan Berrio Pena door Jhon Jaider Velez Carey.
76'
Junior FC heeft Yani Quintero gewisseld. Brayan David Castrillon Gomez neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Arturo Reyes.
75'
Junior FC moet opletten als Deportivo Pasto van scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
74'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft Deportivo Pasto een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Junior FC.
72'
Inworp voor Junior FC in Estadio Departamental Libertad op de eigen helft.
72'
Een doelpoging van Diego Chavez (Deportivo Pasto) in Pasto mist scherpte.
71'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
70'
Goal in Pasto! Deportivo Pasto neemt een 1-0 voorsprong via een benutte strafschop van Daniel Moreno Mosquera.
66'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera geeft Deportivo Pasto een doeltrap.
66'
Victor Cantillo neemt de door scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera gegeven hoekschop voor Junior FC in Pasto.
64'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent een vrije trap toe aan Junior FC, te nemen op de helft van Deportivo Pasto.
64'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera toont Nicolas Gil Uribe (Deportivo Pasto) de gele kaart.
64'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Departamental Libertad.
63'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Junior FC in Pasto.
61'
Vergeefse doelpoging Daniel Moreno Mosquera (Deportivo Pasto) in Estadio Departamental Libertad.
61'
Deportivo Pasto schiet tussen de palen, maar Kevin Alexander Londono Asprilla ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Pasto.
60'
De uitploeg vervangt Roberto Hinojosa door Victor Cantillo.
60'
Scheidsrechter Andres Jose Rojas Noguera kent Junior FC een inworp toe op de helft van Deportivo Pasto.
58'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Departamental Libertad.