90+5'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes kent een vrije trap toe aan Independiente Santa Fe, te nemen op de helft van Deportivo Cali.
90+4'
Vrije trap in Estadio Deportivo Cali. Op de helft van Independiente Santa Fe mag Deportivo Cali een vrije trap nemen.
90+3'
In Santiago de Cali krijgt Deportivo Cali op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+3'
In Santiago de Cali krijgt Independiente Santa Fe op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+2'
Inworp voor Independiente Santa Fe in Estadio Deportivo Cali op de eigen helft.
90+1'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Carlos Arturo Ortega Jaimes een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Santiago de Cali.
90+1'
Bij Deportivo Cali bevindt Anderson Daniel Plata Guillen zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes.
90'
Estadio Deportivo Cali ziet hoe Independiente Santa Fe een vrije trap tegen krijgt omdat Vladimir Hernandez buitenspel staat.
88'
Buitenspel van de thuisploeg.
87'
Deportivo Cali krijgt een schietkans via Kelvin Osorio, maar scoort niet.
86'
De uitploeg incasseert geel op naam van Hugo Rodallega.
86'
Arbiter Carlos Arturo Ortega Jaimes kent een vrije trap toe aan Deportivo Cali op de eigen helft.
86'
Vanaf links mag Jarlan Barrera een hoekschop nemen voor Deportivo Cali in Estadio Deportivo Cali.
85'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Santiago de Cali.
84'
Inworp voor Deportivo Cali in de buurt van het vijandige doel in Estadio Deportivo Cali.
84'
Vrije trap voor Deportivo Cali op de helft van Independiente Santa Fe.
83'
Inworp voor Deportivo Cali op de helft van Independiente Santa Fe.
83'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Santiago de Cali.
83'
Inworp op de eigen helft voor Independiente Santa Fe.
82'
Jhon Duque (Independiente Santa Fe) krijgt geel.
82'
81'
In Estadio Deportivo Cali mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
79'
Blessure voor Harold Mosquera (Independiente Santa Fe). Vladimir Hernandez komt voor hem het veld in.
79'
Harold Mosquera blesseert zich bij Independiente Santa Fe, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Deportivo Cali.
78'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportivo Cali in Santiago de Cali.
78'
Deportivo Cali moet opletten als Independiente Santa Fe van scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
77'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes kent Independiente Santa Fe een inworp toe op de helft van Deportivo Cali.
77'
Hoekschop voor Deportivo Cali in Estadio Deportivo Cali. Fabian Alexis Viafara Alarcon neemt deze vanaf rechts.
76'
Trainer Hernan Torres Oliveros gebruikt zijn vijfde wissel. Andres Felipe Andrade Torres wordt door Fabian Alexis Viafara Alarcon vervangen bij de thuisploeg.
76'
Bij Deportivo Cali komt Jarlan Barrera er in. Hij vervangt Javier Arley Reina Calvo.
76'
75'
Vergeefse doelpoging Kelvin Osorio (Deportivo Cali).
75'
Scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes geeft Deportivo Cali een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Independiente Santa Fe.
74'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Deportivo Cali.
74'
Independiente Santa Fe krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos Arturo Ortega Jaimes op de helft van Deportivo Cali.
72'
Doeltrap voor Independiente Santa Fe in Estadio Deportivo Cali.
71'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Deportivo Cali.
71'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Carlos Arturo Ortega Jaimes een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Santiago de Cali.
71'
Wissel in Santiago de Cali: David Ramirez vervangt Julian Millan bij Independiente Santa Fe.