90+17'
Inworp voor Fortaleza CEIF ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Tunja.
90+16'
In Tunja krijgt Boyacá Chicó FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+15'
Boyacá Chicó FC brengt Camilo Quiceno in de plaats van Kevin Andrey Londono.
90+15'
De bal is over de achterlijn geweest. Boyacá Chicó FC mag een doeltrap nemen.
90+9'
Henry Junior Plazas Mendoza (Boyacá Chicó FC) krijgt een eerste gele kaart.
90+9'
Kevin Andrey Londono van Boyacá Chicó FC is geblesseerd en het spel ligt even stil.
90+8'
Bij Boyacá Chicó FC komt Juan Perez er in. Hij vervangt Geimer Romir Balanta Echeverry.
90+7'
Doeltrap voor Boyacá Chicó FC in Estadio La Independencia.
90+6'
Inworp op de eigen helft voor Fortaleza CEIF.
90+4'
Vanaf links mag Jonathan Herrera Baquero een hoekschop nemen voor Boyacá Chicó FC.
90+3'
Inworp voor Fortaleza CEIF in Estadio La Independencia op de eigen helft.
90+3'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+2'
Bij Fortaleza CEIF komt Roger Andretty Murillo Soto er in. Hij vervangt Santiago Cordoba.
90'
Henry Junior Plazas Mendoza brengt de thuisploeg langszij, 2-2.
89'
David Jeronomio Barrera Ramirez vervangt Sebastian Navarro Otalora bij de uitploeg.
89'
De uitploeg incasseert geel op naam van Hayen Palacios.
88'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Tunja.
88'
De scherpte ontbreekt bij Henry Junior Plazas Mendoza (Boyacá Chicó FC). Zijn poging mist doel.
87'
Vrije trap voor Boyacá Chicó FC op de helft van Fortaleza CEIF.
80'
Sebastian Navarro Otalora (Fortaleza CEIF) krijgt geel.
80'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio La Independencia.
79'
Vanaf rechts mag Nicolas Santiago Rodriguez Calderon een hoekschop nemen voor Fortaleza CEIF.
79'
Hayen Palacios schiet op doel maar scoort niet voor Fortaleza CEIF.
78'
De thuisploeg vervangt Sebastian Tamara Manrrique door Sebastian Jose Colon Guerra.
77'
De thuisploeg wisselt Diego Alejandro Sanchez Rodriguez voor Adrian Valencia.
76'
Pech voor Boyacá Chicó FC. Michael Nike Gomez Vega treft de paal met zijn kopbal.
75'
Nicolas Santiago Rodriguez Calderon (Fortaleza CEIF) krijgt een eerste gele kaart.
74'
Fortaleza CEIF brengt Ivan Anderson in de plaats van Ronaldo Ismael Pajaro Beltran.
74'
72'
Hoekschop voor Boyacá Chicó FC. Sebastian Tamara Manrrique neemt deze vanaf links.
69'
Ruben Leonardo Pico Carvajal (Fortaleza CEIF) krijgt geel.
69'
Fortaleza CEIF moet uitkijken als Boyacá Chicó FC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio La Independencia.
69'
Inworp voor Boyacá Chicó FC in de buurt van het vijandige doel in Estadio La Independencia.
68'
Boyacá Chicó FC mag een hoekschop nemen vanaf links via Sebastian Tamara Manrrique.
64'
Een doelpoging van Santiago Cordoba (Fortaleza CEIF) mist scherpte.
63'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Tunja.
62'
Inworp Boyacá Chicó FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
61'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio La Independencia.