90+6'
Scheidsrechter Steven Camargo geeft Boyacá Chicó FC een vrije trap op de eigen helft.
90+4'
Scheidsrechter Steven Camargo geeft een gele kaart aan Rafael Uzcategui (Boyacá Chicó FC).
90+4'
Scheidsrechter Steven Camargo kent een vrije trap toe aan América de Cali, te nemen op de helft van Boyacá Chicó FC.
90+3'
In Tunja krijgt América de Cali op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+3'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio La Independencia.
90'
Inworp Boyacá Chicó FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Arbiter Steven Camargo kent een vrije trap toe aan América de Cali op de eigen helft.
88'
Bij América de Cali bevindt Mateo Zuleta Garcia zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Steven Camargo.
87'
Scheidsrechter Steven Camargo geeft Boyacá Chicó FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van América de Cali.
86'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Tunja.
85'
Doeltrap voor América de Cali in Estadio La Independencia.
84'
Inworp voor Boyacá Chicó FC op de helft van América de Cali.
82'
81'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Boyacá Chicó FC in Tunja.
80'
América de Cali brengt Josen David Escobar del Duca in de plaats van Harold Andres Rivera Chavarro.
80'
Trainer Jorge da Silva (América de Cali) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Duvan Vergara door Mateo Zuleta Garcia.
79'
Franco Ezequil Leys gaat in het boekje van de scheidsrechter.
79'
Vrije trap voor Boyacá Chicó FC op de helft van América de Cali.
77'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio La Independencia.
76'
De thuisploeg vervangt Kevin Andrey Londono door Jacobo Pimentel Betancourt.
76'
In Estadio La Independencia mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
74'
Jader Quinones (América de Cali) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Tunja.
73'
Jader Quinones (América de Cali) raakt geblesseerd in Tunja. Scheidsrechter Steven Camargo legt de wedstrijd even stil.
72'
Buitenspel América de Cali. Adrian Ramos wordt teruggefloten door scheidsrechter Steven Camargo.
71'
América de Cali krijgt van scheidsrechter Steven Camargo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
71'
Inworp voor Boyacá Chicó FC in Estadio La Independencia op de eigen helft.
70'
Boyacá Chicó FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Steven Camargo op de helft van América de Cali.
70'
68'
Wissel in Tunja: Jader Quinones vervangt Alexis Zapata bij América de Cali.
68'
Adrian Ramos vervangt Rodrigo Julian Holgado bij de uitploeg.
67'
Scheidsrechter Steven Camargo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
66'
Scheidsrechter Steven Camargo geeft América de Cali een doeltrap.
66'
De scherpte ontbreekt bij Henry Junior Plazas Mendoza (Boyacá Chicó FC). Zijn poging mist doel.
65'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Steven Camargo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Tunja.
64'
Vrije trap in Estadio La Independencia. Op de helft van América de Cali mag Boyacá Chicó FC een vrije trap nemen.
63'
Bij Boyacá Chicó FC komt Cristian Ivan Gaitan er in. Hij vervangt Jonathan Herrera Baquero.
62'
60'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio La Independencia.