90+8'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jhon Alexander Ospina Londono een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Monteria.
90+7'
Gele kaart. Geovanni Banguera Delgado (Jaguares de Córdoba) gaat op de bon.
90+7'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Monteria.
90+7'
Een doelpoging van Dorlan Pabon (Envigado FC) in Monteria mist scherpte.
90+6'
Inworp voor Envigado FC in Estadio Jaraguay op de eigen helft.
90+5'
Inworp op de eigen helft voor Jaguares de Córdoba.
90+4'
Damir Céter gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+4'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono kent een vrije trap toe aan Envigado FC, te nemen op de helft van Jaguares de Córdoba.
90+4'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Jaraguay.
90+3'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft een inworp aan Envigado FC op de eigen helft in Estadio Jaraguay.
90+3'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft Jaguares de Córdoba een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Envigado FC.
90+3'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+3'
90+2'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Julian Esteban Anaya Zea.
90+2'
Envigado FC brengt Yeison Moreno in de plaats van Felipe Jaramillo Velasquez.
90'
Julian Esteban Anaya Zea legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 2-1.
90'
Lucas Correa mist het doel en scoort niet voor Jaguares de Córdoba.
88'
Vrije trap in Estadio Jaraguay. Op de helft van Envigado FC mag Jaguares de Córdoba een vrije trap nemen.
87'
In Monteria krijgt Jaguares de Córdoba op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87'
Trainer Edgar Carvajal gebruikt zijn vierde wissel. Juan Camilo Roa Estrada wordt door Damir Céter vervangen bij de thuisploeg.
83'
Inworp voor Envigado FC op de helft van Jaguares de Córdoba.
83'
In Estadio Jaraguay mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
83'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Monteria.
83'
De assist kwam van Santiago Norena Galeano.
83'
Dorlan Pabon scoort en maakt de 1-1 gelijkmaker voor Envigado FC in Estadio Jaraguay.
82'
Doeltrap voor Jaguares de Córdoba in Estadio Jaraguay.
82'
Vrije trap voor Envigado FC op de helft van Jaguares de Córdoba.
81'
In Estadio Jaraguay ziet het publiek dat Geovanni Banguera Delgado (Jaguares de Córdoba) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
81'
In Estadio Jaraguay mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
81'
Bij Envigado FC komt Aly Palacios er in. Hij vervangt Luiz Diaz.
80'
Geovanni Banguera Delgado blesseert zich bij Jaguares de Córdoba, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Jaraguay.
79'
Envigado FC schiet tussen de palen, maar Dorlan Pabon ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
79'
Wilson David Morelo Lopez schiet op doel maar scoort niet voor Jaguares de Córdoba.
77'
Inworp op de eigen helft voor Envigado FC.
77'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
76'
Inworp voor Jaguares de Córdoba in de buurt van het vijandige doel in Estadio Jaraguay.
76'
Jaguares de Córdoba is weer compleet nu Geovanni Banguera Delgado weer terug het veld van Estadio Jaraguay in mag.
76'
Jaguares de Córdoba gebruikt de derde wissel. Didier Jair Pino Cordoba vervangt Enrique Carlos Serje Orozco.
75'
Jaguares de Córdoba heeft Yilson Alejandro Mosquera Bedoya gewisseld. Lucas Correa neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Edgar Carvajal.