90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Atlético Nacional in Monteria.
90+3'
Arbiter Jonnathan Ortiz kent een vrije trap toe aan Jaguares de Córdoba op de eigen helft.
90+2'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Monteria.
90+2'
Jaguares de Córdoba krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jonnathan Ortiz.
90+1'
Scheidsrechter Jonnathan Ortiz kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90'
De kopbal van William Tesillo wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Jaguares de Córdoba.
90'
Hoekschop voor Atlético Nacional. Pablo Ceppelini neemt deze vanaf links.
90'
Yilson Alejandro Mosquera Bedoya vervangt Juan Camilo Roa Estrada bij de thuisploeg.
89'
Jaguares de Córdoba gebruikt de vierde wissel. Daniel Enrique Padilla Perez vervangt Didier Jair Pino Cordoba.
89'
Atlético Nacional brengt Joan Sebastian Castro Dinas in de plaats van Kilian David Toscano Bassa.
89'
De uitploeg wisselt Alfredo Morelos voor Kevin Stiven Viveros Rodallega.
87'
De bal is over de achterlijn geweest. Jaguares de Córdoba mag een doeltrap nemen.
87'
Alfredo Morelos mist het doel en scoort niet voor Atlético Nacional.
85'
Alvaro Anyiver Angulo Mosquera staat buitenspel. Atlético Nacional krijgt een vrije trap tegen.
84'
Buitenspel Jaguares de Córdoba.
83'
Scheidsrechter Jonnathan Ortiz kent een vrije trap toe aan Jaguares de Córdoba, te nemen op de helft van Atlético Nacional.
80'
Bij Atlético Nacional komt Marino Hinestroza er in. Hij vervangt Kevin Parra.
80'
Atlético Nacional gebruikt de tweede wissel. Pablo Ceppelini vervangt Edwin Cardona.
79'
Scheidsrechter Jonnathan Ortiz kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
76'
De assist kwam van Kevin Parra.
76'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Andres Felipe Roman Mosquera. 0-2!
75'
Atlético Nacional brengt Andres Sarmiento in de plaats van Dairon Asprilla.
75'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Monteria.
74'
Scheidsrechter Jonnathan Ortiz geeft Atlético Nacional een doeltrap.
73'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Jaraguay.
73'
De thuisploeg vervangt Darwin Zamir Andrade Marmolejo door Jader Antonio Maza Rodriguez.
73'
De thuisploeg wisselt Juan David Rodriguez Rico voor Diego Contreras.
72'
Vrije trap in Estadio Jaraguay. Op de helft van Jaguares de Córdoba mag Atlético Nacional een vrije trap nemen.
71'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
70'
Vrije trap voor Jaguares de Córdoba op de helft van Atlético Nacional.
69'
Atlético Nacional mag een hoekschop nemen vanaf links via Edwin Cardona.
67'
Buitenspel van de thuisploeg.
66'
Jaguares de Córdoba krijgt van scheidsrechter Jonnathan Ortiz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
65'
Kevin David Salazar Chiquiza vervangt Juan Sebastian Herrera Caballero bij de thuisploeg.
65'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Darwin Zamir Andrade Marmolejo.
65'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Jaraguay.
63'
Inworp voor Jaguares de Córdoba in de buurt van het vijandige doel in Estadio Jaraguay.
63'
Doeltrap voor Jaguares de Córdoba in Estadio Jaraguay.
61'
Scheidsrechter Jonnathan Ortiz kent een vrije trap toe aan Atlético Nacional, te nemen op de helft van Jaguares de Córdoba.