Wissel in Bucaramanga: Andres Juan Arroyo Romero vervangt Yeison Estiven Guzman Gomez bij Deportes Tolima.
90'
Bij Deportes Tolima komt Carlos Andres Esparragoza Perez er in. Hij vervangt Juan Pablo Nieto Salazar.
86'
In Estadio Alfonso Lopez mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
85'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Bucaramanga.
80'
Marlon Aldair Torres Obeso (Deportes Tolima) krijgt geel.
79'
Scheidsrechter Nolberto Ararat fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Bucaramanga.
77'
76'
De uitploeg vervangt Jeison Lucumi door Alex Castro.
74'
De assist kwam van Juan Pablo Nieto Salazar.
74'
Doelpunt in Bucaramanga! Yeison Estiven Guzman Gomez vergroot de voorsprong tot 0-2 voor Deportes Tolima.
73'
Scheidsrechter Nolberto Ararat geeft Deportes Tolima een doeltrap.
71'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
70'
Atlético Bucaramanga brengt Ricardo Luis Marquez Gonzalez in de plaats van Andres Ponce.
70'
De thuisploeg wisselt Aldair Gutierrez voor Aldair Zarate.
70'
Atlético Bucaramanga gebruikt de derde wissel. Joider Micolta Piedahita vervangt Leonardo Flores.
69'
De uitploeg incasseert geel op naam van William David Cuesta Mosquera.
67'
Arbiter Nolberto Ararat kent een vrije trap toe aan Deportes Tolima op de eigen helft.
64'
61'
Atlético Bucaramanga krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Nolberto Ararat in Bucaramanga.
60'
Anderson Darley Angulo Tenorio gaat in het boekje van de scheidsrechter.
59'
Doeltrap voor Atlético Bucaramanga in Estadio Alfonso Lopez.
59'
Jeison Andres Angulo Trujillo (Deportes Tolima) krijgt een eerste gele kaart.
57'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportes Tolima in Bucaramanga.
55'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Atlético Bucaramanga in Bucaramanga.
52'
Gele kaart. Cristian Estaban Trujillo Riascos (Deportes Tolima) gaat op de bon.
49'
Hoekschop voor Atlético Bucaramanga in Estadio Alfonso Lopez. Leonardo Flores neemt deze vanaf rechts.
48'
Scheidsrechter Nolberto Ararat kent Atlético Bucaramanga een inworp toe op de helft van Deportes Tolima.
47'
Vrije trap in Estadio Alfonso Lopez. Op de helft van Deportes Tolima mag Atlético Bucaramanga een vrije trap nemen.
47'
Scheidsrechter Nolberto Ararat kent een vrije trap toe aan Atlético Bucaramanga, te nemen op de helft van Deportes Tolima.
47'
Scheidsrechter Nolberto Ararat geeft Deportes Tolima een vrije trap op de eigen helft.
46'
Fabian Hector Sambueza vervangt Carlos Alberto Romana Mena bij de thuisploeg.
45+3'
Atlético Bucaramanga krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Nolberto Ararat op de helft van Deportes Tolima.
45+2'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bucaramanga.
45'
44'
Scheidsrechter Nolberto Ararat kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
44'
Trainer David Gonzalez Giraldo (Deportes Tolima) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Gustavo Adrian Ramirez Rojas door Kevin Andres Perez Perez.
42'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Nolberto Ararat een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bucaramanga.