In Santiago de Cali kopt Brayan Gil (Deportes Tolima) de bal, maar mist doel.
90+5'
Scheidsrechter Luis Matorel Bolivar geeft América de Cali een doeltrap.
90+3'
In Santiago de Cali krijgt América de Cali op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+3'
Deportes Tolima mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Yeison Estiven Guzman Gomez in Olimpico Pascual Guerrero.
90+1'
Scheidsrechter Luis Matorel Bolivar fluit voor buitenspel van América de Cali.
90+1'
Scheidsrechter Luis Matorel Bolivar geeft América de Cali een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Deportes Tolima.
90'
Scheidsrechter Luis Matorel Bolivar geeft een inworp aan Deportes Tolima op de eigen helft in Olimpico Pascual Guerrero.
89'
Vanaf links mag Ever Augusto Valencia Ruiz een hoekschop nemen voor América de Cali in Olimpico Pascual Guerrero.
88'
De vierde wissel van América de Cali. Ever Augusto Valencia Ruiz komt erin voor Cristian Dario Barrios Puerta in Olimpico Pascual Guerrero.
88'
Wissel in Santiago de Cali: Andres Juan Arroyo Romero vervangt Cristian Estaban Trujillo Riascos bij Deportes Tolima.
87'
Trainer David Gonzalez Giraldo (Deportes Tolima) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Alex Castro door Luis Miranda.
86'
Cristian Estaban Trujillo Riascos (Deportes Tolima) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
86'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Luis Matorel Bolivar aan de thuisploeg.
85'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Santiago de Cali.
83'
Inworp Deportes Tolima. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
82'
Doeltrap voor América de Cali in Olimpico Pascual Guerrero.
81'
América de Cali krijgt van scheidsrechter Luis Matorel Bolivar op eigen helft een vrije trap toegewezen.
81'
Inworp op de eigen helft voor América de Cali.
79'
Arbiter Luis Matorel Bolivar kent een vrije trap toe aan Deportes Tolima op de eigen helft.
79'
Duvan Vergara neemt de door scheidsrechter Luis Matorel Bolivar gegeven hoekschop voor América de Cali in Santiago de Cali.
78'
Hoekschop voor América de Cali in Olimpico Pascual Guerrero. Duvan Vergara neemt deze vanaf rechts.
76'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor América de Cali in de buurt van het doel van Deportes Tolima.
74'
De bal is over de achterlijn geweest. América de Cali mag een doeltrap nemen.
73'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Santiago de Cali.
73'
Doelpoging América de Cali! Het schot van Cristian Dario Barrios Puerta gaat niet tussen de palen.
72'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Olimpico Pascual Guerrero.
71'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportes Tolima in Santiago de Cali.
71'
Doelpoging América de Cali! Het schot van Luis Felipe Gomez Miranda gaat niet tussen de palen in Santiago de Cali.
71'
Scheidsrechter Luis Matorel Bolivar toont Jeison Andres Angulo Trujillo (Deportes Tolima) de gele kaart.
68'
Trainer David Gonzalez Giraldo gebruikt zijn tweede wissel. Junior Hernandez wordt door Kevin Andres Perez Perez vervangen bij de uitploeg.
67'
América de Cali heeft Alexis Zapata gewisseld. Josen David Escobar del Duca neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jorge da Silva.
67'
Luis Felipe Gomez Miranda vervangt Adrian Ramos bij de thuisploeg.
67'
Deportes Tolima brengt Brayan Gil in de plaats van Franco López.
66'
Scheidsrechter Luis Matorel Bolivar geeft Deportes Tolima een vrije trap op de eigen helft.
64'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Olimpico Pascual Guerrero.
62'
Vrije trap voor América de Cali op de helft van Deportes Tolima.
60'
58'
Scheidsrechter Luis Matorel Bolivar kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
57'
Bij de thuisploeg moet de geblesseerde Yerson Candelo plaats maken voor Jeisson Andres Palacios Murillo.