90+17'
Schot op doel van Luciano Alejandro Ospina Londono. Maar zonder doelpunt voor Alianza FC Valledupar als gevolg.
90+16'
Gele kaart in Valledupar: Juan Pablo Diaz Sanchez (Fortaleza CEIF) gaat op de bon bij scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono.
90+16'
Fortaleza CEIF moet uitkijken als Alianza FC Valledupar een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
90+15'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono toont Sebastian Navarro Otalora (Fortaleza CEIF) de gele kaart.
90+15'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft Alianza FC Valledupar een vrije trap op de eigen helft.
90+15'
Sebastian Navarro Otalora (Fortaleza CEIF) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Valledupar.
90+12'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Sebastian Navarro Otalora (Fortaleza CEIF) in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
90+11'
Mayer Gil (Alianza FC Valledupar) wordt met rood van het veld gestuurd.
90+11'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
90+10'
Luciano Alejandro Ospina Londono (Alianza FC Valledupar) krijgt geel van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono in Estadio Armando Maestre Pavajeau en moet oppassen.
90+10'
Fortaleza CEIF krijgt van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+9'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono kent een vrije trap toe aan Alianza FC Valledupar, te nemen op de helft van Fortaleza CEIF.
90+9'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Valledupar.
90+8'
In Valledupar krijgt Alianza FC Valledupar op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+8'
Inworp Alianza FC Valledupar. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+7'
In Estadio Armando Maestre Pavajeau ziet het publiek dat Misael Smith Martinez Olivella (Alianza FC Valledupar) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
90+6'
Jhon Fredy Perez Lizarazo neemt de door scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono gegeven hoekschop voor Alianza FC Valledupar in Valledupar.
90+5'
Het spel ligt even stil in Valledupar. Misael Smith Martinez Olivella (Alianza FC Valledupar) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
90+2'
Doeltrap voor Fortaleza CEIF in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
90+2'
De poging van Mayer Gil (Alianza FC Valledupar) mist doel in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
90+1'
Arbiter Jhon Alexander Ospina Londono kent een vrije trap toe aan Alianza FC Valledupar op de eigen helft.
90'
Alianza FC Valledupar mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Jhon Fredy Perez Lizarazo in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
86'
De thuisploeg wisselt Edwin Andres Torres Palacio voor Mayer Gil.
80'
De bal is over de achterlijn geweest. Fortaleza CEIF mag een doeltrap nemen.
79'
Carlos Alexander Mosquera Blandon (Alianza FC Valledupar) doet weer mee in Estadio Armando Maestre Pavajeau.
77'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono legt de wedstrijd even stil om Carlos Alexander Mosquera Blandon (Alianza FC Valledupar) aan een blessure te laten behandelen in Valledupar.
77'
76'
Vrije trap voor Fortaleza CEIF op de helft van Alianza FC Valledupar.
74'
74'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft Alianza FC Valledupar een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Fortaleza CEIF.
73'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Alianza FC Valledupar in Valledupar.
73'
Juan Pablo Diaz Sanchez mist het doel en scoort niet voor Fortaleza CEIF.
73'
Alianza FC Valledupar krijgt van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono op eigen helft een vrije trap toegewezen.