90+4'
Doeltrap voor Independiente Medellín in Estadio Alberto Grisales.
90+3'
Scheidsrechter Diego Ulloa Angulo geeft een inworp aan Independiente Medellín op de eigen helft in Estadio Alberto Grisales.
90+2'
De thuisploeg wisselt Jesus David Rivas Hernandez voor Royner Benitez.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Independiente Medellín mag een doeltrap nemen.
87'
Rionegro Águilas krijgt van scheidsrechter Diego Ulloa Angulo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
In Estadio Alberto Grisales mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
83'
Scheidsrechter Diego Ulloa Angulo geeft Independiente Medellín een vrije trap op de eigen helft.
82'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Alberto Grisales.
82'
Scheidsrechter Diego Ulloa Angulo kent Independiente Medellín een inworp toe op de helft van Rionegro Águilas.
82'
In Rionegro krijgt Independiente Medellín op de eigen helft een vrije trap te nemen.
81'
Arbiter Diego Ulloa Angulo kent een vrije trap toe aan Rionegro Águilas op de eigen helft.
80'
Scheidsrechter Diego Ulloa Angulo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Alberto Grisales.
78'
Doelpuntenmaker Homer Enrique Martinez Yepez brengt de score weer in evenwicht in Rionegro en helpt Independiente Medellín terug in de wedstrijd. 1-1!
78'
Vanaf links mag Francisco Chaverra een hoekschop nemen voor Independiente Medellín in Estadio Alberto Grisales.
77'
Pablo Lima Gualco neemt de door scheidsrechter Diego Ulloa Angulo gegeven hoekschop voor Independiente Medellín in Rionegro.
76'
Independiente Medellín krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Diego Ulloa Angulo op de helft van Rionegro Águilas.
75'
Inworp voor Independiente Medellín op de helft van Rionegro Águilas.
74'
In Estadio Alberto Grisales mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
74'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Alberto Grisales.
72'
Rionegro Águilas komt op voorsprong in Rionegro door een kopbal van Jorge Luis Ramos Sanchez. 1-0!
71'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Rionegro.
70'
De bal is over de achterlijn geweest. Rionegro Águilas mag een doeltrap nemen.
70'
Arbiter Diego Ulloa Angulo kent een vrije trap toe aan Independiente Medellín op de eigen helft.
69'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Diego Ulloa Angulo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Rionegro.
68'
Scheidsrechter Diego Ulloa Angulo kent Rionegro Águilas een inworp toe op de helft van Independiente Medellín.
68'
Scheidsrechter Diego Ulloa Angulo geeft Rionegro Águilas een doeltrap.
68'
Fainer Torijano Cano (Independiente Medellín) krijgt geel van scheidsrechter Diego Ulloa Angulo in Estadio Alberto Grisales en moet oppassen.
67'
Inworp Independiente Medellín. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
67'
Rionegro Águilas gebruikt de tweede wissel. Adrian Estacio Pena vervangt Jaen Pineda.
66'
Independiente Medellín krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Diego Ulloa Angulo in Rionegro.
65'
Hoekschop voor Independiente Medellín in Estadio Alberto Grisales. Pablo Lima Gualco neemt deze vanaf rechts.
64'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Rionegro Águilas in Rionegro.
63'
Wissel in Rionegro: Kener Julian Valencia Chara vervangt John Montano bij Independiente Medellín.
62'
Vrije trap voor Independiente Medellín op de helft van Rionegro Águilas.
60'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Rionegro.
60'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Diego Ulloa Angulo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Rionegro.
57'
Een speler van Independiente Medellín staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Diego Ulloa Angulo teruggefloten.
56'
Inworp voor Rionegro Águilas op de helft van Independiente Medellín.
56'
Scheidsrechter Diego Ulloa Angulo geeft Rionegro Águilas een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Independiente Medellín.