Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
90+4'
Balbezit: Sepsi OSK: 44%, Astra Giurgiu: 56%.
90+4'
Sebastien Wuethrich van Astra Giurgiu speelt de bal richting het strafschopgebied, maar de bal wordt onderschept door een tegenstander.
90+3'
Mooie actie van Sebastien Wuethrich die langs zijn tegenstanders dribbelt
90+3'
Astra Giurgiu neemt in inworp aan de linkerkant op de helft van de tegenstander
90+1'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Aleksa Markovic van Sepsi OSK Hugo Sousa liet struikelen
90+1'
De vierde official geeft aan dat er 3 minuten bij worden geteld.
90'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Sebastien Wuethrich van Astra Giurgiu Gabriel Vasvari liet struikelen
90'
Balbezit: Sepsi OSK: 43%, Astra Giurgiu: 57%.
90'
Constantin Budescu van Astra Giurgiu neemt een hoekschop van rechts.
89'
Hugo Sousa kopt op doel, maar het wordt een hoekschop via [goalkeeper]!
89'
Constantin Budescu van Astra Giurgiu neemt een hoekschop van links.
89'
Mattia Montini ziet een schot van richting veranderd
88'
Astra Giurgiu heeft het balbezit.
87'
87'
Sepsi OSK neemt in inworp aan de linkerkant op de helft van de tegenstander
86'
OG
EIGEN DOELPUNT - Razvan Tincu schiet de bal in zijn eigen doel!
86'
Slecht spel van Razvan Tincu die de bal maar half weggewerkt krijgt
86'
George Merloi geeft een cross-pass.
86'
Astra Giurgiu neemt een inworp aan de rechterkant op de helft van de tegenstander
85'
84'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Balazs Csiszer van Sepsi OSK George Merloi liet struikelen
82'
Gele kaart voor Valerică Găman.
82'
Lompe overtreding daar. Valerică Găman begaat een nare overtreding op Roland Niczuly
82'
Constantin Budescu van Astra Giurgiu speelt de bal richting het strafschopgebied, maar de bal wordt onderschept door een tegenstander.
82'
Razvan Tincu verlicht de druk door de bal weg te trappen.
81'
81'
Constantin Budescu van Astra Giurgiu ziet zijn pass geblokkeerd door een tegenstander.
81'
Astra Giurgiu met een potentieel gevaarlijke aanval.
81'
Ljuban Crepulja verlaat het veld om door Yann Boe-Kane vervangen te worden bij een tactische wissel.
80'
Eder Gonzalez verlaat het veld om door Andres Dumitrescu vervangen te worden bij een tactische wissel.
80'
Bogdan Mitrea verlaat het veld om door Florin Purece vervangen te worden bij een tactische wissel.
79'
78'
Astra Giurgiu neemt een inworp aan de linkerkant van de eigen helft
77'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Hugo Sousa van Astra Giurgiu Aleksa Markovic liet struikelen
77'
76'
75'
De assist voor het doelpunt is van Aleksa Markovic.
75'
G O O O A A A L - Admir Bajrovic van Sepsi OSK verslaat de doelman van buiten het strafschopgebied!