Yusup Umidjan van Wuhan Three Towns FC is geblesseerd en het spel ligt even stil.
90+9'
Yusup Umidjan gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+9'
Tianjin Jinmen Tiger krijgt van scheidsrechter Yin Hao Shen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+7'
Vrije trap voor Tianjin Jinmen Tiger op de helft van Wuhan Three Towns FC.
90+5'
Goal! De thuisploeg neemt een 1-0 voorsprong dankzij een benutte penalty van Andrea Compagno.
90+1'
Scheidsrechter Yin Hao Shen kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90'
Hui Zhang schiet op doel maar scoort niet voor Wuhan Three Towns FC.
89'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Yin Hao Shen een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Tianjin.
88'
Scheidsrechter Yin Hao Shen kent een vrije trap toe aan Tianjin Jinmen Tiger, te nemen op de helft van Wuhan Three Towns FC.
88'
Trainer Genwei Yu gebruikt zijn vijfde wissel. Mile Skoric wordt door Gao Huaze vervangen bij de thuisploeg.
88'
Inworp voor Wuhan Three Towns FC op de helft van Tianjin Jinmen Tiger.
87'
Hoekschop voor Tianjin Jinmen Tiger in Tianjin Olympic Center Stadium. Xadas neemt deze vanaf links.
87'
Vanaf rechts mag Xadas een hoekschop nemen voor Tianjin Jinmen Tiger in Tianjin Olympic Center Stadium.
86'
Romario Balde (Wuhan Three Towns FC) krijgt geel van scheidsrechter Yin Hao Shen in Tianjin Olympic Center Stadium en moet oppassen.
84'
Wissel in Tianjin: Hui Zhang vervangt Liu Ruofan bij Wuhan Three Towns FC.
83'
Vergeefse doelpoging Qianglong Tao (Wuhan Three Towns FC).
81'
Inworp voor Wuhan Three Towns FC in de buurt van het vijandige doel in Tianjin Olympic Center Stadium.
80'
Tianjin Jinmen Tiger krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yin Hao Shen op de helft van Wuhan Three Towns FC.
80'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Wuhan Three Towns FC in Tianjin.
80'
Doelpoging Tianjin Jinmen Tiger! Het schot van Andrea Compagno gaat niet tussen de palen in Tianjin.
79'
Wuhan Three Towns FC in buitenspelpositie.
77'
Scheidsrechter Yin Hao Shen geeft een inworp aan Wuhan Three Towns FC op de eigen helft in Tianjin Olympic Center Stadium.
77'
Tianjin Jinmen Tiger schiet tussen de palen, maar Xadas ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
73'
Schot op doel van Andrea Compagno. Maar zonder doelpunt voor Tianjin Jinmen Tiger als gevolg.
72'
Scheidsrechter Yin Hao Shen geeft Wuhan Three Towns FC een doeltrap.
70'
Wuhan Three Towns FC moet opletten als Tianjin Jinmen Tiger van scheidsrechter Yin Hao Shen een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
68'
Buitenspel van de uitploeg.
68'
Vrije trap in Tianjin Olympic Center Stadium. Op de helft van Wuhan Three Towns FC mag Tianjin Jinmen Tiger een vrije trap nemen.
67'
Doeltrap voor Wuhan Three Towns FC in Tianjin Olympic Center Stadium.
66'
Xadas neemt de door scheidsrechter Yin Hao Shen gegeven hoekschop voor Tianjin Jinmen Tiger.
65'
Su Yuanjie schiet op doel maar scoort niet voor Tianjin Jinmen Tiger.
65'
Inworp op de eigen helft voor Tianjin Jinmen Tiger.
64'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Tianjin.
64'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Tianjin Olympic Center Stadium.
63'
Inworp voor Tianjin Jinmen Tiger in Tianjin Olympic Center Stadium op de eigen helft.
62'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
61'
De thuisploeg wisselt Zihao Yang voor Qian Yumiao.
61'
Su Yuanjie vervangt Wang Zhenghao bij de thuisploeg.
61'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Tianjin Olympic Center Stadium.