90+5'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Tianjin.
90+4'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Caiwei Liang aan de thuisploeg.
90+4'
Hoekschop voor Tianjin Jinmen Tiger in Tianjin Olympic Center Stadium. Wang Qiuming neemt deze vanaf links.
90+4'
Wang Qiuming gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+2'
Doeltrap voor Tianjin Jinmen Tiger in Tianjin Olympic Center Stadium.
90'
De thuisploeg wisselt Dun Ba voor Xianjun Wang.
89'
Vrije trap voor Henan Songshan op de helft van Tianjin Jinmen Tiger.
89'
Inworp Henan Songshan. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Inworp voor Tianjin Jinmen Tiger in Tianjin Olympic Center Stadium op de eigen helft.
88'
Henan Songshan heeft Yilin Yang gewisseld. Feng Boyuan neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ki-Il Nam.
88'
Scheidsrechter Caiwei Liang kent Henan Songshan een inworp toe op de helft van Tianjin Jinmen Tiger.
85'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Caiwei Liang een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Tianjin.
85'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Tianjin Olympic Center Stadium.
84'
Tianjin Jinmen Tiger gebruikt de derde wissel. Guo Hao vervangt Albion Ademi.
84'
Tianjin Jinmen Tiger heeft Xadas gewisseld. Xie Weijun neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Genwei Yu.
84'
Scheidsrechter Caiwei Liang geeft Tianjin Jinmen Tiger een doeltrap.
82'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Henan Songshan in Tianjin.
81'
Arbiter Caiwei Liang kent een vrije trap toe aan Tianjin Jinmen Tiger op de eigen helft.
81'
Scheidsrechter Caiwei Liang geeft een inworp aan Tianjin Jinmen Tiger op de eigen helft in Tianjin Olympic Center Stadium.
80'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
80'
Scheidsrechter Caiwei Liang geeft Henan Songshan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Tianjin Jinmen Tiger.
79'
Scheidsrechter Caiwei Liang kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79'
Henan Songshan moet opletten als Tianjin Jinmen Tiger van scheidsrechter Caiwei Liang een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
78'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Tianjin Olympic Center Stadium.
78'
Tianjin Jinmen Tiger krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Caiwei Liang op de helft van Henan Songshan.
76'
76'
Henan Songshan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Caiwei Liang in Tianjin.
76'
De eerste wissel van Tianjin Jinmen Tiger. Jiahui Huang komt erin voor Mile Skoric in Tianjin Olympic Center Stadium.
75'
Wissel in Tianjin: Ke Zhao vervangt Zhong Yihao bij Henan Songshan.
75'
Trainer Ki-Il Nam (Henan Songshan) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Yixin Liu door Ding Haifeng.
73'
De bal is over de achterlijn geweest. Henan Songshan mag een doeltrap nemen.
73'
Doelpoging Tianjin Jinmen Tiger! Het schot van Andrea Compagno gaat niet tussen de palen in Tianjin.
72'
Inworp op de eigen helft voor Henan Songshan.
71'
Scheidsrechter Caiwei Liang geeft een inworp aan Henan Songshan op de eigen helft in Tianjin Olympic Center Stadium.
70'
69'
68'
De kopbal van Nemanja Covic wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Tianjin Jinmen Tiger.
67'
Vrije trap in Tianjin Olympic Center Stadium. Op de helft van Tianjin Jinmen Tiger mag Henan Songshan een vrije trap nemen.