90+9'
In Chengdu krijgt Chengdu Rongcheng op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+8'
Sichuan Jiuniu krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jing Wang in Chengdu.
90+5'
Gele kaart. Baihelamu Abuduwaili (Sichuan Jiuniu) gaat op de bon.
90+4'
Inworp voor Chengdu Rongcheng op de helft van Sichuan Jiuniu.
90+4'
Inworp voor Sichuan Jiuniu in Longquanyi Stadium op de eigen helft.
90+4'
Muzepper neemt de door scheidsrechter Jing Wang gegeven hoekschop voor Chengdu Rongcheng in Chengdu.
90+3'
Chengdu Rongcheng krijgt een schietkans via Manuel Palacios, maar scoort niet in Longquanyi Stadium.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor Sichuan Jiuniu.
90+2'
Arbiter Jing Wang kent een vrije trap toe aan Chengdu Rongcheng op de eigen helft.
90+1'
Scheidsrechter Jing Wang kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+1'
Scheidsrechter Jing Wang geeft Sichuan Jiuniu een vrije trap op de eigen helft.
90'
Scheidsrechter Jing Wang geeft Sichuan Jiuniu een doeltrap.
88'
Bij de uitploeg moet de geblesseerde Tim Chow plaats maken voor Tang Xin.
88'
Chengdu Rongcheng brengt Lei Wu in de plaats van Felipe Silva.
88'
Tim Chow lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Chengdu Rongcheng.
88'
Sichuan Jiuniu krijgt van scheidsrechter Jing Wang op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Tim Chow (Chengdu Rongcheng).
84'
Scheidsrechter Jing Wang geeft een inworp aan Chengdu Rongcheng op de eigen helft in Longquanyi Stadium.
83'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Chengdu.
83'
81'
Buitenspel van de uitploeg.
81'
Inworp op de eigen helft voor Chengdu Rongcheng.
79'
Scheidsrechter Jing Wang kent Chengdu Rongcheng een inworp toe op de helft van Sichuan Jiuniu.
79'
78'
Chengdu Rongcheng krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jing Wang op de helft van Sichuan Jiuniu.
77'
77'
Scheidsrechter Jing Wang geeft Chengdu Rongcheng een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Sichuan Jiuniu.
76'
Vanaf rechts mag Muzepper een hoekschop nemen voor Chengdu Rongcheng.
75'
De thuisploeg wisselt Eden Karzev voor Zhou Dadi.
74'
Bij Sichuan Jiuniu komt Zhang Yudong er in. Hij vervangt Tsun Dai.
73'
Doeltrap voor Sichuan Jiuniu in Longquanyi Stadium.
71'
Scheidsrechter Jing Wang kent een vrije trap toe aan Chengdu Rongcheng, te nemen op de helft van Sichuan Jiuniu.
70'
In Longquanyi Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
69'
Inworp Chengdu Rongcheng. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
68'
Vrije trap in Longquanyi Stadium. Op de helft van Chengdu Rongcheng mag Sichuan Jiuniu een vrije trap nemen.
68'
Chengdu Rongcheng brengt Muzepper in de plaats van Gan Chao.
67'
67'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sichuan Jiuniu in Chengdu.
67'
Felipe Silva mist een kopkans voor Chengdu Rongcheng.
66'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jing Wang een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Chengdu.