90+3'
Meizhou Hakka FC krijgt van scheidsrechter Shan Dan'ao op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Arbiter Shan Dan'ao kent een vrije trap toe aan Meizhou Hakka FC op de eigen helft.
89'
88'
Meizhou Hakka FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Shan Dan'ao op de helft van Shanghai Port FC.
87'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Shanghai Stadium.
86'
Scheidsrechter Shan Dan'ao geeft Shanghai Port FC een vrije trap op de eigen helft.
84'
De thuisploeg wisselt Wu Lei voor Feng Jing.
83'
Bij Shanghai Port FC komt Wenjun Lu er in. Hij vervangt Oscar.
83'
In Shanghai krijgt Meizhou Hakka FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
82'
Li Ning deed het voorbereidende werk.
82'
Doelpunt! Yang Chaosheng verkleint de achterstand tot 7-2.
81'
In Shanghai Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
79'
Scheidsrechter Shan Dan'ao kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78'
Shanghai Port FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Shan Dan'ao op de helft van Meizhou Hakka FC.
77'
Meizhou Hakka FC gebruikt de vijfde wissel. Yin Hongbo vervangt Rodrigo Henrique Santana da Silva.
76'
Vrije trap voor Shanghai Port FC op de helft van Meizhou Hakka FC.
76'
72'
Scheidsrechter Shan Dan'ao geeft een inworp aan Meizhou Hakka FC op de eigen helft in Shanghai Stadium.
71'
Shanghai Port FC brengt Huan Fu in de plaats van Li Shuai.
70'
Meizhou Hakka FC brengt Li Ning in de plaats van Ye Chugui.
69'
Shanghai Port FC loopt uit naar een comfortabele 7-1 voorsprong dankzij Matias Vargas.
69'
Scheidsrechter Shan Dan'ao geeft Shanghai Port FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Meizhou Hakka FC.
67'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Meizhou Hakka FC in Shanghai.
67'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Shanghai Stadium.
65'
Doelpunt! Shanghai Port FC breidt de voorsprong tot 6-1 uit via Matias Vargas.
65'
Meizhou Hakka FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Shan Dan'ao.
63'
Doelpunt! Wu Lei breidt de voorsprong uit. Shanghai Port FC leidt met 5-1.
63'
Yin Congyao vervangt Tyrone Conraad bij de uitploeg.
61'
Shanghai Port FC gebruikt de tweede wissel. Shiyuan Yang vervangt Matheus Jussa.
61'
De bal is over de achterlijn geweest. Meizhou Hakka FC mag een doeltrap nemen.
61'
De poging van Shenchao Wang (Shanghai Port FC) mist doel.
61'
Oscar neemt de door scheidsrechter Shan Dan'ao gegeven hoekschop voor Shanghai Port FC.
57'
Doeltrap voor Shanghai Port FC in Shanghai Stadium.
57'
Hoekschop voor Meizhou Hakka FC. Ye Chugui neemt deze vanaf rechts.
54'
Shanghai Port FC moet uitkijken als Meizhou Hakka FC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Shanghai Stadium.
53'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Shanghai.
52'
Inworp voor Shanghai Port FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Shanghai.
52'
In Shanghai Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.