90+6'
Inworp voor Qingdao Zhongchuang Hengtai in Jinan Olympic Sports Center op de eigen helft.
90+4'
Inworp voor Shandong Luneng op de helft van Qingdao Zhongchuang Hengtai.
90+3'
Doeltrap voor Qingdao Zhongchuang Hengtai in Jinan Olympic Sports Center.
89'
Inworp op de eigen helft voor Shandong Luneng.
88'
De bal is over de achterlijn geweest. Qingdao Zhongchuang Hengtai mag een doeltrap nemen.
87'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Jinan.
87'
Jin Yangyang vervangt Yuhao Chen bij de uitploeg.
87'
Bij Qingdao Zhongchuang Hengtai komt Wenjie Lei er in. Hij vervangt Jose Brayan Riascos Valencia.
86'
Inworp voor Qingdao Zhongchuang Hengtai in de buurt van het vijandige doel in Jinan Olympic Sports Center.
84'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Jinan.
77'
Inworp Qingdao Zhongchuang Hengtai. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
Buitenspel Qingdao Zhongchuang Hengtai.
74'
Qingdao Zhongchuang Hengtai gebruikt de derde wissel. Longhai He vervangt Xiuwei Zhang.
74'
Qingdao Zhongchuang Hengtai gebruikt de tweede wissel. Jean David Beauguel vervangt Alan.
73'
In Jinan Olympic Sports Center mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
72'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Qingdao Zhongchuang Hengtai in Jinan.
70'
70'
68'
Inworp voor Shandong Luneng ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Jinan.
67'
66'
Chi Zhang vervangt Lei Tong bij de thuisploeg.
64'
Bij Shandong Luneng komt Shi Ke er in. Hij vervangt Zheng Zheng.
64'
De thuisploeg wisselt Chen voor Cryzan.
62'
Inworp voor Shandong Luneng in Jinan Olympic Sports Center op de eigen helft.
62'
61'
Inworp op de eigen helft voor Qingdao Zhongchuang Hengtai.
59'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
55'
55'
Qingdao Zhongchuang Hengtai brengt Bowei Song in de plaats van Zhao Honglue.
47'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Jinan Olympic Sports Center.
46'
46'
De thuisploeg vervangt Binbin Liu door Delgado.
De eerste helft zit erop.
45+5'
In Jinan krijgt Qingdao Zhongchuang Hengtai op de eigen helft een vrije trap te nemen.
43'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Shandong Luneng in Jinan.
43'
Inworp voor Qingdao Zhongchuang Hengtai ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Jinan.
43'
Tong Wang (Shandong Luneng) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Zhunyi Gao.
40'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Tong Wang (Shandong Luneng).
40'
38'
Doelpunt! Met een kopbal brengt Jose Brayan Riascos Valencia (Qingdao Zhongchuang Hengtai) zijn team op voorsprong. De stand is nu 0-1.