90+6'
Meizhou Hakka FC krijgt van scheidsrechter Fu Ming op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+5'
Een speler van Meizhou Hakka FC staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Fu Ming teruggefloten.
90+5'
Arbiter Fu Ming kent een vrije trap toe aan Changchun Yatai op de eigen helft.
90+4'
Inworp voor Changchun Yatai op de helft van Meizhou Hakka FC.
90+3'
Scheidsrechter Fu Ming geeft Meizhou Hakka FC een vrije trap op de eigen helft.
90+2'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Wuhua County Olympic Sports Centre.
90+2'
Changchun Yatai krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fu Ming in Meizhou.
90+1'
Inworp voor Changchun Yatai ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Meizhou.
90'
Scheidsrechter Fu Ming geeft een inworp aan Changchun Yatai op de eigen helft in Wuhua County Olympic Sports Centre.
89'
Lazar Rosic (Changchun Yatai) krijgt geel van scheidsrechter Fu Ming in Wuhua County Olympic Sports Centre en moet oppassen.
89'
Scheidsrechter Fu Ming kent Changchun Yatai een inworp toe op de helft van Meizhou Hakka FC.
89'
In Meizhou krijgt Meizhou Hakka FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
88'
Inworp voor Meizhou Hakka FC in Wuhua County Olympic Sports Centre op de eigen helft.
87'
Inworp Changchun Yatai. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87'
Scheidsrechter Fu Ming kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
Scheidsrechter Fu Ming geeft een inworp aan Meizhou Hakka FC op de eigen helft in Wuhua County Olympic Sports Centre.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. Changchun Yatai mag een doeltrap nemen.
84'
Zhenyu He vervangt Yun Wang bij de uitploeg.
82'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Fu Ming een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Meizhou.
81'
Trainer Milan Ristic gebruikt zijn vierde wissel. John Mary wordt door Pan Ximing vervangen bij de thuisploeg.
80'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Meizhou.
79'
De bal is over de achterlijn geweest. Meizhou Hakka FC mag een doeltrap nemen.
79'
Vrije trap voor Changchun Yatai op de helft van Meizhou Hakka FC.
78'
Bij Meizhou Hakka FC komt Ziyi Tian er in. Hij vervangt Darrick Morris.
76'
Scheidsrechter Fu Ming geeft Meizhou Hakka FC een doeltrap.
76'
Wissel in Meizhou: Yin Hongbo vervangt Ye Chugui bij Meizhou Hakka FC.
75'
Trainer Milan Ristic (Meizhou Hakka FC) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Yang Chaosheng door Tyrone Conraad.
72'
Scheidsrechter Fu Ming fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Meizhou.
71'
Doeltrap voor Meizhou Hakka FC in Wuhua County Olympic Sports Centre.
70'
Dilyimit Tudi deed het voorbereidende werk.
70'
De uitploeg verkleint het gat tot een 2-1 achterstand door een doelpunt met het hoofd van Lazar Rosic in Wuhua County Olympic Sports Centre.
69'
Darrick Morris (Meizhou Hakka FC) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
69'
Tze Nam Yue (Meizhou Hakka FC) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Meizhou.
69'
Vrije trap in Wuhua County Olympic Sports Centre. Op de helft van Meizhou Hakka FC mag Changchun Yatai een vrije trap nemen.
68'
Het spel ligt even stil in Meizhou. Tze Nam Yue (Meizhou Hakka FC) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
67'
67'
Vanaf rechts mag Dilyimit Tudi een hoekschop nemen voor Changchun Yatai in Wuhua County Olympic Sports Centre.
65'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Wuhua County Olympic Sports Centre.
64'
Changchun Yatai is weer compleet nu Dilyimit Tudi weer terug het veld van Wuhua County Olympic Sports Centre in mag.
62'
Dilyimit Tudi (Changchun Yatai) raakt geblesseerd in Meizhou. Scheidsrechter Fu Ming legt de wedstrijd even stil.