Henan Songshan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Kai He.
De thuisploeg vervangt Ruifeng Huang door Li Tenglong.
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cangzhou Mighty L. in Zhengzhou.
90+1'
Liu Xinyu legt de bal in het net. De uitploeg breidt de voorsprong uit: 0-2!
90'
Arbiter Kai He kent een vrije trap toe aan Cangzhou Mighty L. op de eigen helft.
87'
Vrije trap in Zhengzhou Hanghai Stadium. Op de helft van Henan Songshan mag Cangzhou Mighty L. een vrije trap nemen.
87'
Doeltrap voor Cangzhou Mighty L. in Zhengzhou Hanghai Stadium.
85'
Schot op doel van Bruno Nazario. Maar zonder doelpunt voor Henan Songshan als gevolg.
85'
Bruno Nazario neemt de door scheidsrechter Kai He gegeven hoekschop voor Henan Songshan.
84'
Cangzhou Mighty L. moet uitkijken als Henan Songshan een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Zhengzhou Hanghai Stadium.
84'
Scheidsrechter Kai He geeft Henan Songshan een doeltrap.
83'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Zhengzhou.
82'
Scheidsrechter Kai He kent Henan Songshan een inworp toe op de helft van Cangzhou Mighty L..
82'
Inworp voor Henan Songshan in de buurt van het vijandige doel in Zhengzhou Hanghai Stadium.
80'
80'
De poging van Ke Zhao (Henan Songshan) mist doel.
80'
Ke Zhao vervangt Ziyi Niu bij de thuisploeg.
79'
79'
De bal is over de achterlijn geweest. Henan Songshan mag een doeltrap nemen.
76'
Buitenspelpositie Cangzhou Mighty L..
75'
Cangzhou Mighty L. krijgt van scheidsrechter Kai He op eigen helft een vrije trap toegewezen.
75'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
74'
72'
72'
70'
Voor Ayo Obileye is de wedstrijd voorbij. Liu Xinyu vervangt de aangeslagen speler bij Cangzhou Mighty L..
70'
Yang Yun (Cangzhou Mighty L.) kan niet meer verder. Yue Zhu vervangt hem bij de uitploeg.
69'
Yang Yun van Cangzhou Mighty L. is geblesseerd en het spel ligt even stil.
66'
Scheidsrechter Kai He geeft Cangzhou Mighty L. een doeltrap.
65'
Feng Boyuan (Henan Songshan) ziet zijn kopbal niet in het doel van Cangzhou Mighty L. belanden.
64'
Ayo Obileye kan weer verder bij Cangzhou Mighty L..
64'
Blessure voor Huang Zichang (Henan Songshan). Yilin Yang komt voor hem het veld in.
64'
Henan Songshan gebruikt de tweede wissel. Keqiang Chen vervangt Ding Haifeng.
64'
Het spel ligt even stil: Ayo Obileye (Cangzhou Mighty L.) is geblesseerd.
63'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Huang Zichang (Henan Songshan).
62'
Inworp voor Henan Songshan in Zhengzhou Hanghai Stadium op de eigen helft.
62'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Zhengzhou Hanghai Stadium.