90+5'
In Shuangliu Sports Centre mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+4'
Beijing Sinobo Guoan FC moet opletten als Chengdu Rongcheng van scheidsrechter Yin Hao Shen een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+3'
Scheidsrechter Yin Hao Shen toont Liyu Yang (Beijing Sinobo Guoan FC) de gele kaart.
90+3'
Inworp Chengdu Rongcheng. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+2'
Scheidsrechter Yin Hao Shen kent een vrije trap toe aan Beijing Sinobo Guoan FC op een gevaarlijke plek voor Chengdu Rongcheng.
90+1'
Trainer Jose Ricardo Soares Ribeiro gebruikt zijn vierde wissel. Fabio Abreu wordt door Ziming Wang vervangen bij de uitploeg.
90+1'
In Chengdu krijgt Beijing Sinobo Guoan FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
Scheidsrechter Yin Hao Shen kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90'
Scheidsrechter Yin Hao Shen geeft een inworp aan Chengdu Rongcheng op de eigen helft in Shuangliu Sports Centre.
88'
De bal is over de achterlijn geweest. Beijing Sinobo Guoan FC mag een doeltrap nemen.
87'
Trainer Jose Ricardo Soares Ribeiro (Beijing Sinobo Guoan FC) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Liangming Lin door Fang Hao.
87'
Inworp op de eigen helft voor Beijing Sinobo Guoan FC.
84'
Beijing Sinobo Guoan FC moet uitkijken als Chengdu Rongcheng een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Shuangliu Sports Centre.
84'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Chengdu Rongcheng in de buurt van het doel van Beijing Sinobo Guoan FC.
82'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Beijing Sinobo Guoan FC in Chengdu.
81'
Vrije trap in Shuangliu Sports Centre. Op de helft van Beijing Sinobo Guoan FC mag Chengdu Rongcheng een vrije trap nemen.
81'
Scheidsrechter Yin Hao Shen geeft Beijing Sinobo Guoan FC een doeltrap.
80'
Shuangliu Sports Centre ziet hoe Seo Jung Won de geblesseerde Gan Chao vervangt door Feng Zhuoyi bij de thuisploeg.
80'
De thuisploeg wisselt Shuai Yang voor Yang Li.
80'
79'
Inworp op de eigen helft voor Chengdu Rongcheng.
79'
Inworp voor Beijing Sinobo Guoan FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Chengdu.
77'
Scheidsrechter Yin Hao Shen legt de wedstrijd even stil om Gan Chao (Chengdu Rongcheng) aan een blessure te laten behandelen in Chengdu.
77'
Chengdu Rongcheng moet opletten als Beijing Sinobo Guoan FC van scheidsrechter Yin Hao Shen een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
75'
Doeltrap voor Chengdu Rongcheng in Shuangliu Sports Centre.
74'
Bij Beijing Sinobo Guoan FC komt Xizhe Zhang er in. Hij vervangt Zhang Yuan II.
74'
Beijing Sinobo Guoan FC gebruikt de eerste wissel. Liyu Yang vervangt Cao Yongjing.
74'
Inworp voor Beijing Sinobo Guoan FC op de helft van Chengdu Rongcheng.
74'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Yin Hao Shen een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Chengdu.
73'
Chengdu Rongcheng heeft Muzepper gewisseld. Gan Chao neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Seo Jung Won.
71'
Hoekschop voor Chengdu Rongcheng in Shuangliu Sports Centre. Romulo Jose Pacheco da Silva neemt deze vanaf rechts.
71'
Vergeefse doelpoging Timo Letschert (Chengdu Rongcheng) in Shuangliu Sports Centre.
69'
De assist kwam van Zhang Yuan II.
69'
Doelpunt! Liangming Lin maakt 2-2 gelijk in Chengdu.
68'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Shuangliu Sports Centre.