90+9'
Scheidsrechter Jing Wang kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+8'
Hoekschop voor Changchun Yatai in Changchun Sports Center. Huachen Zhang neemt deze vanaf rechts.
90+6'
Inworp op de eigen helft voor Changchun Yatai.
90+5'
Yuda Tian (Changchun Yatai) krijgt geel van scheidsrechter Jing Wang in Changchun Sports Center en moet oppassen.
90+5'
Speler van het veld gestuurd in Changchun Sports Center: Xin Luo krijgt een tweede keer geel. Nantong Zhiyun FC moet verder met een man minder.
90+5'
Inworp voor Nantong Zhiyun FC op de helft van Changchun Yatai.
90+4'
Gele kaart in Changchun: Xin Luo (Nantong Zhiyun FC) gaat op de bon bij scheidsrechter Jing Wang.
90+2'
Yuda Tian zet Changchun Yatai op voorsprong met een kopbal. 3-2!
90+1'
Changchun Yatai krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jing Wang in Changchun.
90+1'
De uitploeg incasseert geel op naam van Haoyu Song.
90+1'
Scheidsrechter Jing Wang kent een vrije trap toe aan Changchun Yatai, te nemen op de helft van Nantong Zhiyun FC.
90'
Scheidsrechter Jing Wang kent een vrije trap toe aan Nantong Zhiyun FC op een gevaarlijke plek voor Changchun Yatai.
89'
Yufeng Zhang (Changchun Yatai) krijgt een eerste gele kaart.
89'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Changchun.
88'
Scheidsrechter Jing Wang kent Nantong Zhiyun FC een inworp toe op de helft van Changchun Yatai.
88'
In Changchun krijgt Nantong Zhiyun FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Changchun.
84'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
83'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Changchun Sports Center.
83'
Inworp Nantong Zhiyun FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83'
Changchun Yatai gebruikt de vijfde wissel. Yufeng Zhang vervangt Dilyimit Tudi.
82'
Wissel in Changchun: Huachen Zhang vervangt Yun Wang bij Changchun Yatai.
82'
Wissel in Changchun: Cao Kang vervangt Yongtao Lu bij Nantong Zhiyun FC.
81'
Inworp voor Changchun Yatai ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Changchun.
81'
Scheidsrechter Jing Wang geeft Changchun Yatai een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Nantong Zhiyun FC.
80'
De voorzet kwam van Serginho.
80'
Doelpunt! De thuisploeg komt op een 2-2 gelijke stand via Robert Beric.
79'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Changchun.
79'
Scheidsrechter Jing Wang geeft Nantong Zhiyun FC een doeltrap.
78'
In Changchun Sports Center mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
78'
Scheidsrechter Jing Wang geeft een inworp aan Nantong Zhiyun FC op de eigen helft in Changchun Sports Center.
76'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nantong Zhiyun FC in Changchun.
75'
De bal is over de achterlijn geweest. Changchun Yatai mag een doeltrap nemen.
75'
Vrije trap in Changchun Sports Center. Op de helft van Changchun Yatai mag Nantong Zhiyun FC een vrije trap nemen.
74'
De uitploeg wisselt Zheng Haoqian voor Daochi Ye.
74'
Nantong Zhiyun FC brengt Haoyu Song in de plaats van Jiang Zilei.
74'
Doeltrap voor Nantong Zhiyun FC in Changchun Sports Center.
74'
De scherpte ontbreekt bij Robert Beric (Changchun Yatai). Zijn poging mist doel.
73'
70'
Izuchukwu Anthony incasseert een gele kaart en is geschorst voor de volgende wedstrijd van Nantong Zhiyun FC.