90+8'
De bal is over de achterlijn geweest. Cangzhou Mighty L. mag een doeltrap nemen.
90+6'
Scheidsrechter Liang Songshang legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Cryzan (Shandong Luneng) in Cangzhou Stadium.
90+5'
Ming Him Sun (Cangzhou Mighty L.) krijgt geel van scheidsrechter Liang Songshang in Cangzhou Stadium en moet oppassen.
90+5'
Shandong Luneng mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+3'
Wissel in Cangzhou: Yan Zihao vervangt Oscar Maritu bij Cangzhou Mighty L..
90+1'
Vako Qazaishvili schiet op doel maar scoort niet voor Shandong Luneng in Cangzhou.
90'
Schot op doel van Heber. Maar zonder doelpunt voor Cangzhou Mighty L. als gevolg.
88'
Bij Cangzhou Mighty L. komt Li Hong er in. Hij vervangt Viv Solomon-Otabor.
88'
Shandong Luneng moet opletten als Cangzhou Mighty L. van scheidsrechter Liang Songshang een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
86'
Scheidsrechter Liang Songshang geeft Shandong Luneng een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Cangzhou Mighty L..
86'
Inworp voor Shandong Luneng ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Cangzhou.
85'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Cangzhou.
85'
De poging van Oscar Maritu (Cangzhou Mighty L.) mist doel.
83'
Buitenspelpositie Cangzhou Mighty L..
81'
De voorzet kwam van Heber.
81'
Cangzhou Mighty L. loopt uit naar een comfortabele 3-1 voorsprong dankzij Oscar Maritu.
80'
In Cangzhou Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80'
Scheidsrechter Liang Songshang geeft een inworp aan Cangzhou Mighty L. op de eigen helft in Cangzhou Stadium.
79'
Cangzhou Mighty L. is weer compleet nu Georgy Zhukov weer terug het veld in mag.
79'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Liang Songshang een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Cangzhou.
78'
Georgy Zhukov raakt geblesseerd bij Cangzhou Mighty L. en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
76'
Shandong Luneng brengt Chi Zhang in de plaats van Lisheng Liao.
76'
Inworp voor Cangzhou Mighty L. in de buurt van het vijandige doel in Cangzhou Stadium.
76'
Zheng Dalun neemt de door scheidsrechter Liang Songshang gegeven hoekschop voor Cangzhou Mighty L..
76'
De uitploeg vervangt Binbin Liu door Chen.
75'
Schot op doel van Ayo Obileye. Maar zonder doelpunt voor Cangzhou Mighty L. als gevolg.
74'
Scheidsrechter Liang Songshang kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73'
Vergeefse doelpoging Cryzan (Shandong Luneng).
70'
Scheidsrechter Liang Songshang kent Cangzhou Mighty L. een inworp toe op de helft van Shandong Luneng.
70'
Oscar Maritu met de assist.
70'
De bal gaat binnen. De thuisploeg neemt de leiding via Heber. 2-1!
69'
Doeltrap voor Shandong Luneng in Cangzhou Stadium.
69'
Een doelpoging van Heber (Cangzhou Mighty L.) mist scherpte.
68'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Liang Songshang aan de thuisploeg.
65'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
65'
Zheng Dalun deed het voorbereidende werk.
65'
Doelpunt! De thuisploeg komt op een 1-1 gelijke stand via Ayo Obileye.
63'
Arbiter Liang Songshang kent een vrije trap toe aan Cangzhou Mighty L. op de eigen helft.