Ezimet Memetabdulla van Qingdao FC geeft de bal voor, maar het wordt een doeltrap.
90+4'
VAR-CONTROLE KLAAR - Er verandert niets aan het besluit na het checken van de VAR.
90+4'
VAR - GOAL! - De scheidsrechter stopt het spel en gaat bij de VAR kijken naar het doelpunt.
90+2'
Hij moet het veld af! De scheidsrechter toont Shi Zhao een rode kaart voor onsportief gedrag.
90+2'
Magno Cruz van Tianjin Jinmen Tiger kan niet stoppen met het vieren van dat doelpunt. De scheidrechter besluit hem geel te geven.
90+2'
Tianjin Jinmen Tiger weet de beslissende treffer te maken in de blessuretijd van de wedstrijd!
90+1'
De assist voor het doelpunt is van Marko Vejinovic.
90+1'
G O O O A A A L - Magno Cruz Tianjin Jinmen Tiger scoort met een kopbal.
90+1'
Marko Vejinovic van Tianjin Jinmen Tiger neemt een hoekschop van rechts.
90+1'
Het spel is hervat.
90+1'
De vierde official geeft aan dat er 4 minuten bij worden geteld.
90+1'
Het spel is stopgezet omdat er een speler op het veld ligt.
90+1'
Marko Vejinovic van Tianjin Jinmen Tiger probeert een teamgenoot te bereiken in het strafschopgebied, maar de poging wordt tegengehouden door een tegenstander.
90+1'
Zhizhao Li verlicht de druk door de bal weg te trappen.
90+1'
90'
Peng Li verlicht de druk door de bal weg te trappen.
90'
Jules Iloki geeft een cross-pass.
89'
Gele kaart voor Yuanjie Su.
89'
Gevaarlijke overtreding door Yuanjie Su van Tianjin Jinmen Tiger. Peng Lu incasseerde.
89'
Qingdao FC neemt een inworp aan de rechterkant op de helft van de tegenstander
88'
88'
Tong Zhou verlaat het veld om door Yan Shi vervangen te worden bij een tactische wissel.
88'
Jian Liu van Qingdao FC staat in buitenspelpositie.
88'
Zhexiang Ruan geeft een cross-pass.
87'
Qingdao FC met een potentieel gevaarlijke aanval.
87'
Zhexiang Ruan heeft een grote kans te scoren, maar slaagt er enigszins niet in om de bal in het doel te schieten!
87'
Jiashen Liu verlicht de druk door de bal weg te trappen.
87'
Marko Vejinovic geeft uit directe vrije trap een crosspass binnen het strafschopgebied.
86'
Gele kaart voor Xiang Gao.
86'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Xiang Gao van Qingdao FC Magno Cruz liet struikelen