Er doet zich een kans voor voor Chao Li van Wuhan Yangtze River, maar zijn kopbal gaat naast
Hang Li van Wuhan Yangtze River neemt een hoekschop van rechts.
90+4'
De vierde official geeft aan dat er 4 minuten bij worden geteld.
90+4'
Yun Liu van Wuhan Yangtze River speelt een bal richting het strafschopgebied, maar de bal wordt onderschept door een tegenstander.
90+4'
Wuhan Yangtze River neemt een inworp aan de rechterkant op de helft van de tegenstander
90+3'
Cao Gu verlicht de druk door de bal weg te trappen.
90+3'
90+3'
Wuhan Yangtze River met een potentieel gevaarlijke aanval.
90+3'
GEEN GOAL! - Na het herbekijken van de situatie kondigt de scheidsrechter aan dat het doelpunt van Henan FC wordt ingetrokken vanwege buitenspel.
90+1'
VAR - GOAL! - De scheidsrechter stopt het spel en gaat bij de VAR kijken naar het doelpunt.
90'
G O O O O A A A L! Henan FC scoort! Toni Sunjic staat op het scorebord.
90'
Xingyu Ma van Henan FC staat in buitenspelpositie.
90'
Henrique Dourado heeft een grote kans te scoren, maar zijn kopbal wordt enigszins van de doellijn weggetrapt!
90'
Chen Pu van Henan FC neemt een hoekschop van rechts.
90'
89'
Parmanjan Kyum ziet een schot van richting veranderd
89'
Yun Liu is bestraft voor het duwen van Xingyu Ma.
89'
Hao Fang van Wuhan Yangtze River geeft een hoge bal voor, maar die wordt onderschept door een tegenstander.
89'
Yuhao Zhao verlicht de druk door de bal weg te trappen.
89'
Yi Luo geeft een cross-pass.
89'
Anderson Lopes van Wuhan Yangtze River probeert een 1-2 te spelen met Yun Liu, maar de bal wordt onderschept.
88'
87'
Wuhan Yangtze River heeft het balbezit.
87'
Wuhan Yangtze River probeert een kans te creëeren.
86'
Wuhan Yangtze River neemt een inworp aan de rechterkant van de eigen helft
86'
Wuhan Yangtze River neemt een korte vrije trap.
86'
Henan FC met een potentieel gevaarlijke aanval.
85'
Balbezit: Henan FC: 50%, Wuhan Yangtze River: 50%.
85'
Een doeltrap voor Wuhan Yangtze River.
85'
Haoran Wang gaat voor een doelpunt, maar de bal valt er net niet in.
85'
Een schot van Dilmurat Mawlanyaz wordt geblokkeerd.
85'
Toni Sunjic van Henan FC speelt de bal richting het strafschopgebied, maar de bal wordt onderschept door een tegenstander.
85'
Toni Sunjic van Henan FC neemt de bal mee naar voren in de hoop iets te forceren...
84'
De scheids blaast op z'n fluit. Junjian Liao kwam van achter in bij Shangyuan Wang en dus kent de scheids een vrije trap toe