Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
Balbezit: Guangzhou City: 49%, Hebei FC: 51%.
De assist voor het doelpunt is van Samir Memisevic.
G O O O A A A L - Yu Zhang scoort met de rechtervoet!
90+3'
Samir Memisevic van Hebei FC kopt de bal naar een teamgenoot.
90+2'
Haifeng Ding geeft uit directe vrije trap een crosspass binnen het strafschopgebied.
90+2'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Gong Zhang van Guangzhou City Samir Memisevic liet struikelen
90+2'
Jiaqi Han verlicht de druk door de bal weg te trappen.
90+2'
Wei Liao geeft een cross-pass.
90+1'
Hebei FC probeert een kans te creëeren.
90+1'
Yongjun Wen van Guangzhou City staat in buitenspelpositie.
90+1'
Guangzhou City probeert een kans te creëeren.
90+1'
De vierde official geeft aan dat er 2 minuten bij worden geteld.
90'
Hebei FC neemt een inworp aan de rechterkant van de eigen helft
90'
Guangzhou City neemt in inworp aan de linkerkant op de helft van de tegenstander
90'
Gong Zhang van Guangzhou City neemt een korte hoekschop van links.
89'
89'
89'
Jown Cardona test Yaxiong Bao met een schot van lange afstand, maar laatstgenoemde kijkt er niet van op en houdt de bal uit het doel!
88'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Daogang Yao van Hebei FC Yongjun Wen liet struikelen
87'
Ruibao Hu verlicht de druk door de bal weg te trappen.
87'
Samir Memisevic geeft een cross-pass.
87'
Een schot van Samir Memisevic wordt geblokkeerd.
87'
86'
86'
Gong Zhang van Guangzhou City neemt een hoekschop van links.
86'
Een schot van Gong Zhang wordt geblokkeerd.
86'
Zhengyu Huang geeft een cross-pass.
85'
Jiaqi Han komt uit en weet de bal te pakken
85'
Xuchen Yao van Hebei FC neemt een hoekschop van rechts.
85'
Balbezit: Guangzhou City: 48%, Hebei FC: 52%.
85'
Xuchen Yao van Hebei FC speelt de bal richting het strafschopgebied, maar de bal wordt onderschept door een tegenstander.
85'
Hebei FC met een potentieel gevaarlijke aanval.
84'
Hebei FC heeft het balbezit.
84'
Guangzhou City neemt een inworp aan de rechterkant op de helft van de tegenstander
84'
83'
Yongjun Wen van Guangzhou City speelt de bal naar een teamgenoot.
83'
Mooie actie van Yongjun Wen die langs zijn tegenstanders dribbelt
83'
Guangzhou City met een potentieel gevaarlijke aanval.
83'
Een schot van Xintao Song wordt van richting veranderd, maar de doelman is alert