90+5'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Gao Peng een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Wuhan.
90+4'
Inworp op de eigen helft voor Shenzhen FC.
90+4'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Wuhan Three Towns FC in Wuhan.
90+3'
Shenzhen FC krijgt een schietkans via Guoliang Chen, maar scoort niet in Hankou Cultural Sports Centre.
90+2'
Vrije trap voor Shenzhen FC op de helft van Wuhan Three Towns FC.
90+1'
Scheidsrechter Gao Peng geeft Shenzhen FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Wuhan Three Towns FC.
90+1'
Scheidsrechter Gao Peng geeft Wuhan Three Towns FC een doeltrap.
90'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Wuhan.
87'
Shahsat Hujahmat (Shenzhen FC) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
87'
De vijfde wissel van coach Jun Xiang (Shenzhen FC) is een noodgedwongen wijziging. William Rupert James Donkin vervangt de aangeslagen Liu Yue.
86'
De uitploeg wisselt Ruifeng Huang voor Junjie Yuan.
86'
Liu Yue van Shenzhen FC is geblesseerd en het spel ligt even stil.
85'
Inworp voor Shenzhen FC op de helft van Wuhan Three Towns FC.
85'
Jiajin Hu (Shenzhen FC) is weer terug binnen de lijnen.
83'
Treffer in Hankou Cultural Sports Centre! Wuhan Three Towns FC maakt er 1-0 van. Shihao Wei is de doelpuntenmaker.
82'
Jiajin Hu blesseert zich bij Shenzhen FC, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Hankou Cultural Sports Centre.
81'
In Hankou Cultural Sports Centre mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
81'
Scheidsrechter Gao Peng geeft Wuhan Three Towns FC een vrije trap op de eigen helft.
80'
De bal is over de achterlijn geweest. Shenzhen FC mag een doeltrap nemen.
80'
Wissel in Wuhan: Yang Kuo vervangt Liu Yiming bij Wuhan Three Towns FC.
80'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Wuhan.
78'
Wuhan Three Towns FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Gao Peng op de helft van Shenzhen FC.
78'
Doeltrap voor Shenzhen FC in Hankou Cultural Sports Centre.
76'
Wuhan Three Towns FC brengt Lu Haidong in de plaats van Jiang Zhipeng.
76'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Hankou Cultural Sports Centre.
76'
Shenzhen FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Zheng Dalun in Hankou Cultural Sports Centre.
74'
Schot op doel van Davidson. Maar zonder doelpunt voor Wuhan Three Towns FC als gevolg.
73'
73'
Een doelpoging van Zhang Xiaobin (Wuhan Three Towns FC) in Wuhan mist scherpte.
73'
Scheidsrechter Gao Peng geeft Shenzhen FC een vrije trap op de eigen helft.
72'
Eerste gele kaart voor Jiang Zhipeng (Wuhan Three Towns FC) in Wuhan.
72'
Inworp voor Wuhan Three Towns FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Wuhan.
71'
Scheidsrechter Gao Peng kent Shenzhen FC een inworp toe op de helft van Wuhan Three Towns FC.
71'
71'
Yan Dinghao (Wuhan Three Towns FC) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
69'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Shenzhen FC in Wuhan.
69'
De poging van Aziz (Wuhan Three Towns FC) mist doel in Hankou Cultural Sports Centre.
69'
69'
Haofeng Xu met de kopkans! Geen doelpunt voor Shenzhen FC in Hankou Cultural Sports Centre.
69'
Shenzhen FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Gao Peng in Wuhan.