Scheidsrechter Yin Hao Shen geeft Shenzhen FC een doeltrap.
Een doelpoging van Yuning Zhang (Beijing Sinobo Guoan FC) in Shenzhen mist scherpte.
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90'
Arbiter Yin Hao Shen kent een vrije trap toe aan Shenzhen FC op de eigen helft.
90'
Scheidsrechter Yin Hao Shen geeft een inworp aan Shenzhen FC op de eigen helft in Shenzhen Universiade Sports Centre.
89'
Inworp Shenzhen FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Beijing Sinobo Guoan FC krijgt van scheidsrechter Yin Hao Shen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
Shenzhen FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yin Hao Shen op de helft van Beijing Sinobo Guoan FC.
86'
Scheidsrechter Yin Hao Shen kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Shenzhen Universiade Sports Centre.
85'
Scheidsrechter Yin Hao Shen geeft een inworp aan Beijing Sinobo Guoan FC op de eigen helft in Shenzhen Universiade Sports Centre.
84'
De bal is over de achterlijn geweest. Shenzhen FC mag een doeltrap nemen.
84'
Een doelpoging van Fabio Abreu (Beijing Sinobo Guoan FC) mist scherpte.
84'
In Shenzhen kan Shahsat Hujahmat (Shenzhen FC) weer verder.
83'
Shahsat Hujahmat (Shenzhen FC) raakt geblesseerd in Shenzhen. Scheidsrechter Yin Hao Shen legt de wedstrijd even stil.
82'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Shenzhen.
81'
Fabio Abreu scoort met het hoofd en brengt Beijing Sinobo Guoan FC verder op voorsprong. 0-3.
81'
Shenzhen Universiade Sports Centre ziet hoe Yuning Zhang op doel schiet, maar niet scoort voor Beijing Sinobo Guoan FC.
79'
Ziyi Tian (Shenzhen FC) krijgt geel en is daarmee geschorst voor het volgende duel.
79'
Vrije trap voor Beijing Sinobo Guoan FC op de helft van Shenzhen FC.
78'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Yin Hao Shen een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Shenzhen.
77'
Scheidsrechter Yin Hao Shen toont Duan Dezhi (Beijing Sinobo Guoan FC) de gele kaart.
77'
Scheidsrechter Yin Hao Shen geeft Shenzhen FC een vrije trap op de eigen helft.
77'
Kang Sang-woo neemt de door scheidsrechter Yin Hao Shen gegeven hoekschop voor Beijing Sinobo Guoan FC in Shenzhen.
76'
Doeltrap voor Shenzhen FC in Shenzhen Universiade Sports Centre.
76'
74'
73'
Voor Jiang Wenhao is de wedstrijd voorbij. Yuning Zhang vervangt de aangeslagen speler bij Beijing Sinobo Guoan FC.
73'
Shenzhen FC is weer compleet nu Lei Liao weer terug het veld in mag.
72'
Bij Shenzhen FC komt Li Ning er in. Hij vervangt Lei Liao.
72'
Scheidsrechter Yin Hao Shen legt de wedstrijd even stil om Jiang Wenhao (Beijing Sinobo Guoan FC) aan een blessure te laten behandelen in Shenzhen.
71'
Scheidsrechter Yin Hao Shen legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Lei Liao (Shenzhen FC) in Shenzhen Universiade Sports Centre.
69'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Shenzhen Universiade Sports Centre.
68'
Scheidsrechter Yin Hao Shen kent een vrije trap toe aan Shenzhen FC, te nemen op de helft van Beijing Sinobo Guoan FC.
68'
Inworp op de eigen helft voor Shenzhen FC.
67'
Xu Yue schiet op doel maar scoort niet voor Shenzhen FC.
67'
Shenzhen FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Yin Hao Shen in Shenzhen.
64'
63'
Inworp voor Beijing Sinobo Guoan FC in Shenzhen Universiade Sports Centre op de eigen helft.