90+2'
Scheidsrechter Xing Guan geeft Nantong Zhiyun FC een doeltrap.
90+1'
Nantong Zhiyun FC mag een hoekschop nemen vanaf links via Song Wang in Rugao Olympic Sports Center.
90'
De verdediging van Tianjin Jinmen Tiger houdt de kopbal van Romario Balde (Nantong Zhiyun FC) tegen in Rugao.
90'
Vrije trap voor Nantong Zhiyun FC op de helft van Tianjin Jinmen Tiger.
89'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nantong Zhiyun FC in Rugao.
89'
Scheidsrechter Xing Guan kent een vrije trap toe aan Tianjin Jinmen Tiger op een gevaarlijke plek voor Nantong Zhiyun FC.
87'
Tianjin Jinmen Tiger krijgt van scheidsrechter Xing Guan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
Rode kaart in Rugao Olympic Sports Center (Rugao). Bressan van Nantong Zhiyun FC mag gaan douchen van scheidsrechter Xing Guan.
86'
Scheidsrechter Xing Guan kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
Doeltrap voor Nantong Zhiyun FC in Rugao Olympic Sports Center.
85'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Rugao.
84'
Scheidsrechter Xing Guan geeft Tianjin Jinmen Tiger een vrije trap op de eigen helft.
84'
Wissel in Rugao: Shi Yan vervangt Farley Vieira Rosa bij Tianjin Jinmen Tiger.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Nantong Zhiyun FC mag een doeltrap nemen.
82'
Nantong Zhiyun FC brengt Cao Kang in de plaats van Ming-Yang Yang.
82'
Lucas Morelatto Da Cruz vervangt David Puclin bij de thuisploeg.
82'
Inworp voor Tianjin Jinmen Tiger op de helft van Nantong Zhiyun FC.
81'
Arbiter Xing Guan kent een vrije trap toe aan Tianjin Jinmen Tiger op de eigen helft.
80'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
79'
De bal is over de achterlijn geweest. Tianjin Jinmen Tiger mag een doeltrap nemen.
79'
Kans voor Nantong Zhiyun FC in Rugao Olympic Sports Center! De kopbal van Rubilio Castillo mist het doel.
78'
De uitploeg wisselt Guo Hao voor Zhao Yingjie.
77'
De uitploeg vervangt Petar Vitanov door Xuelong Sun.
77'
Rugao Olympic Sports Center ziet hoe een schot van Rubilio Castillo (Nantong Zhiyun FC) de lat treft!
77'
Song Wang neemt de door scheidsrechter Xing Guan gegeven hoekschop voor Nantong Zhiyun FC in Rugao.
76'
Scheidsrechter Xing Guan geeft een inworp aan Nantong Zhiyun FC op de eigen helft in Rugao Olympic Sports Center.
75'
74'
Scheidsrechter Xing Guan geeft Nantong Zhiyun FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Tianjin Jinmen Tiger.
74'
Nantong Zhiyun FC gebruikt de tweede wissel. Zheng Haoqian vervangt Ruan Yang.
73'
Inworp Nantong Zhiyun FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72'
70'
Tianjin Jinmen Tiger krijgt een schietkans via Han Pengfei, maar scoort niet.
70'
Buitenspelpositie Nantong Zhiyun FC.
68'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Rugao.
68'
De poging van Romario Balde (Nantong Zhiyun FC) mist doel in Rugao Olympic Sports Center.
67'
Tianjin Jinmen Tiger heeft Xie Weijun gewisseld. Su Yuanjie neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Genwei Yu.
66'
Yeljan Shinar (Nantong Zhiyun FC) krijgt geel van scheidsrechter Xing Guan in Rugao Olympic Sports Center en moet oppassen.
65'
De eerste wissel van Nantong Zhiyun FC. Yeljan Shinar komt erin voor Jiang Zilei in Rugao Olympic Sports Center.
65'
Goal in Rugao! Song Wang scoort vanaf elf meter en verkleint de achterstand van de thuisploeg tot 1-2.