90+6'
Scheidsrechter Kun Ai geeft Wuhan Three Towns FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Dalian Professional.
90+6'
Wuhan Three Towns FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Davidson in Dalian Sports Center Stadium.
90+6'
Davidson neemt de door scheidsrechter Kun Ai gegeven hoekschop voor Wuhan Three Towns FC in Dalian.
90+5'
Dalian Professional moet uitkijken als Wuhan Three Towns FC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Dalian Sports Center Stadium.
90+4'
Yu Fei (Dalian Professional) krijgt geel.
90+4'
Vrije trap in Dalian Sports Center Stadium. Op de helft van Dalian Professional mag Wuhan Three Towns FC een vrije trap nemen.
90+3'
Scheidsrechter Kun Ai kent Dalian Professional een inworp toe op de helft van Wuhan Three Towns FC.
90+2'
In Dalian krijgt Wuhan Three Towns FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+1'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Dalian.
90+1'
Borislav Tsonev mist het doel en scoort niet voor Dalian Professional in Dalian Sports Center Stadium.
90+1'
Scheidsrechter Kun Ai kent een vrije trap toe aan Dalian Professional op een gevaarlijke plek voor Wuhan Three Towns FC.
90'
In Dalian Sports Center Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90'
Inworp op de eigen helft voor Wuhan Three Towns FC.
90'
Scheidsrechter Kun Ai kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89'
Arbiter Kun Ai kent een vrije trap toe aan Wuhan Three Towns FC op de eigen helft.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Wuhan Three Towns FC in Dalian.
88'
Wissel in Dalian: Yu Fei vervangt Lu Peng bij Dalian Professional.
88'
De vierde wissel van Dalian Professional. Jianbo Zhao komt erin voor Cesar Lobi Manzoki in Dalian Sports Center Stadium.
87'
Scheidsrechter Kun Ai geeft een gele kaart aan Ren Hang (Wuhan Three Towns FC).
87'
Scheidsrechter Kun Ai kent een vrije trap toe aan Dalian Professional, te nemen op de helft van Wuhan Three Towns FC.
86'
Scheidsrechter Kun Ai geeft een inworp aan Wuhan Three Towns FC op de eigen helft in Dalian Sports Center Stadium.
84'
Bij Wuhan Three Towns FC wordt Zhunyi Gao met rood van het veld gestuurd.
83'
Scheidsrechter Kun Ai geeft Wuhan Three Towns FC een doeltrap.
83'
Cesar Lobi Manzoki mist het doel en scoort niet voor Dalian Professional.
82'
Inworp Wuhan Three Towns FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
81'
De vijfde wissel van Wuhan Three Towns FC. Liu Yiming komt erin voor Guan He in Dalian Sports Center Stadium.
80'
79'
Doeltrap voor Dalian Professional in Dalian Sports Center Stadium.
79'
Wuhan Three Towns FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Kun Ai in Dalian.
79'
Schot op doel van Marcos Vinicius Amaral Alves. Maar zonder doelpunt voor Wuhan Three Towns FC als gevolg.
78'
De bal is over de achterlijn geweest. Dalian Professional mag een doeltrap nemen.
78'
De poging van Shihao Wei (Wuhan Three Towns FC) mist doel in Dalian Sports Center Stadium.
77'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Dalian.
76'
Bij Wuhan Three Towns FC komt Marcos Vinicius Amaral Alves er in. Hij vervangt Aziz.
75'
Inworp voor Wuhan Three Towns FC in Dalian Sports Center Stadium op de eigen helft.
75'
Inworp voor Dalian Professional op de helft van Wuhan Three Towns FC.
74'
74'
73'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
72'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Dalian Sports Center Stadium.