90+3'
Doeltrap voor Shenzhen FC in Shuangliu Sports Centre.
90+2'
Chengdu Rongcheng krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jing Wang in Chengdu.
90+1'
Arbiter Jing Wang kent een vrije trap toe aan Shenzhen FC op de eigen helft.
88'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Manuel Palacios. 4-0!
88'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Chengdu.
86'
Scheidsrechter Jing Wang geeft Shenzhen FC een vrije trap op de eigen helft.
85'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Shuangliu Sports Centre.
85'
In Chengdu krijgt Shenzhen FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84'
Chengdu Rongcheng moet opletten als Shenzhen FC van scheidsrechter Jing Wang een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
83'
Scheidsrechter Jing Wang geeft Shenzhen FC een doeltrap.
83'
Doelpoging Chengdu Rongcheng! Het schot van Feng Zhuoyi gaat niet tussen de palen.
82'
Trainer Seo Jung Won gebruikt zijn vijfde wissel. Felipe Silva wordt door Liu Bin vervangen bij de thuisploeg.
81'
Bij Chengdu Rongcheng komt Iminqari Mutallep er in. Hij vervangt Tim Chow.
81'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
81'
Shenzhen FC gebruikt de vijfde wissel. Xiangyu Chen vervangt Yuezheng Du.
80'
Shenzhen FC brengt Lei Liao in de plaats van Xin Zhou.
80'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Chengdu Rongcheng in Chengdu.
80'
De poging van William Rupert James Donkin (Shenzhen FC) mist doel in Shuangliu Sports Centre.
78'
Vergeefse doelpoging Felipe Silva (Chengdu Rongcheng).
78'
Chengdu Rongcheng krijgt van scheidsrechter Jing Wang op eigen helft een vrije trap toegewezen.
77'
Scheidsrechter Jing Wang trekt geel in Shuangliu Sports Centre. Xin Tang (Chengdu Rongcheng) is er de volgende wedstrijd niet bij.
77'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jing Wang een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Chengdu.
76'
Scheidsrechter Jing Wang kent Chengdu Rongcheng een inworp toe op de helft van Shenzhen FC.
75'
74'
Jian Tao lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Chengdu Rongcheng.
74'
Felipe Silva met de assist.
74'
Treffer in Shuangliu Sports Centre! Chengdu Rongcheng scoort via Manuel Palacios de 3-0 en loopt verder uit.
73'
73'
Jian Tao (Chengdu Rongcheng) raakt geblesseerd in Chengdu. Scheidsrechter Jing Wang legt de wedstrijd even stil.
71'
Shenzhen FC schiet tussen de palen, maar Jiajin Hu ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
71'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Shuangliu Sports Centre.
71'
Scheidsrechter Jing Wang kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
70'
Scheidsrechter Jing Wang kent een vrije trap toe aan Shenzhen FC, te nemen op de helft van Chengdu Rongcheng.
69'
Chengdu Rongcheng krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jing Wang op de helft van Shenzhen FC.
69'
Hoekschop voor Chengdu Rongcheng in Shuangliu Sports Centre. Andrigo Oliveira de Araujo neemt deze vanaf rechts.
68'
Chengdu Rongcheng krijgt een schietkans via Andrigo Oliveira de Araujo, maar scoort niet in Shuangliu Sports Centre.
67'
De bal is over de achterlijn geweest. Shenzhen FC mag een doeltrap nemen.
67'
Scheidsrechter Jing Wang geeft een gele kaart aan Xu Yue (Shenzhen FC).
67'
Vrije trap in Shuangliu Sports Centre. Op de helft van Shenzhen FC mag Chengdu Rongcheng een vrije trap nemen.