90+5'
Scheidsrechter Di Wang geeft Qingdao Hainiu een doeltrap.
90+5'
Hoekschop voor Cangzhou Mighty L. in Cangzhou Stadium. Xuchen Yao neemt deze vanaf links.
90+4'
Vrije trap in Cangzhou Stadium. Op de helft van Cangzhou Mighty L. mag Qingdao Hainiu een vrije trap nemen.
90+4'
Zheng Kaimu (Cangzhou Mighty L.) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+3'
Scheidsrechter Di Wang kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+3'
Inworp voor Cangzhou Mighty L. in Cangzhou Stadium op de eigen helft.
90+2'
Inworp voor Qingdao Hainiu op de helft van Cangzhou Mighty L..
90+2'
Vrije trap voor Qingdao Hainiu op de helft van Cangzhou Mighty L..
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Qingdao Hainiu mag een doeltrap nemen.
90+1'
PEN
Oscar Maritu (Cangzhou Mighty L.) mist een strafschop.
87'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Di Wang een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Cangzhou.
86'
Scheidsrechter Di Wang geeft een inworp aan Qingdao Hainiu op de eigen helft in Cangzhou Stadium.
86'
Wissel in Cangzhou: Xiangshuo Zhang vervangt Piao Shihao bij Cangzhou Mighty L..
85'
Cangzhou Mighty L. krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Di Wang op de helft van Qingdao Hainiu.
85'
Vanaf links mag Xuchen Yao een hoekschop nemen voor Cangzhou Mighty L. in Cangzhou Stadium.
83'
Inworp voor Qingdao Hainiu in de buurt van het vijandige doel in Cangzhou Stadium.
82'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Cangzhou.
82'
Hu Ming (Qingdao Hainiu) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
82'
Scheidsrechter Di Wang kent een vrije trap toe aan Qingdao Hainiu, te nemen op de helft van Cangzhou Mighty L..
82'
Inworp voor Qingdao Hainiu ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Cangzhou.
81'
Scheidsrechter Di Wang geeft Qingdao Hainiu een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Cangzhou Mighty L..
80'
Yan Zihao (Cangzhou Mighty L.) kan niet meer verder. Wu Wei vervangt hem bij de thuisploeg.
79'
Scheidsrechter Di Wang legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Yan Zihao (Cangzhou Mighty L.) in Cangzhou Stadium.
77'
76'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Cangzhou.
73'
Buitenspel van de uitploeg.
73'
Geon Myeong Wang vervangt Song Wenjie bij de uitploeg.
72'
Inworp Cangzhou Mighty L.. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70'
In Cangzhou krijgt Qingdao Hainiu op de eigen helft een vrije trap te nemen.
69'
Arbiter Di Wang kent een vrije trap toe aan Qingdao Hainiu op de eigen helft.
68'
De thuisploeg vervangt Ma Fuyu door Youzu He.
68'
Cangzhou Mighty L. gebruikt de eerste wissel. Zhou Jianyi vervangt Lin Chuangyi.
67'
Scheidsrechter Di Wang kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
66'
Inworp op de eigen helft voor Cangzhou Mighty L..
66'
65'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Qingdao Hainiu in Cangzhou.
65'
Doelpoging Cangzhou Mighty L.! Het schot van Xuchen Yao gaat niet tussen de palen.
64'
63'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Di Wang aan de uitploeg.
63'
Cangzhou Mighty L. moet opletten als Qingdao Hainiu van scheidsrechter Di Wang een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.