90+8'
Arbiter Francisco Gilabert kent een vrije trap toe aan Universidad de Chile op de eigen helft.
90+8'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Santiago.
90+8'
Scheidsrechter Francisco Gilabert kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+7'
Inworp op de eigen helft voor Universidad de Chile.
90+7'
In Nacional mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+6'
Inworp voor La Calera op de helft van Universidad de Chile.
90+5'
Charles Aranguiz (Universidad de Chile) is weer terug binnen de lijnen.
90+5'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Santiago.
90+5'
De poging van Jose Romero (La Calera) mist doel in Nacional.
90+3'
Charles Aranguiz (Universidad de Chile) raakt geblesseerd in Santiago. Scheidsrechter Francisco Gilabert legt de wedstrijd even stil.
90+2'
Doeltrap voor La Calera in Nacional.
90+1'
Wissel in Santiago: Axel Encinas vervangt Matias Cavalleri bij La Calera.
90+1'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Santiago.
90+1'
Inworp voor Universidad de Chile in Nacional op de eigen helft.
90+1'
Inworp Universidad de Chile. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90'
89'
Scheidsrechter Francisco Gilabert geeft La Calera een doeltrap.
89'
De scherpte ontbreekt bij Matias Zaldivia (Universidad de Chile). Zijn poging mist doel.
88'
Trainer Walter Oscar Lemma (La Calera) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Agustin Alvarez Wallace door Walter Benjamin Ponce Gallardo.
88'
La Calera heeft Raimundo Rebolledo Valenzuela gewisseld. Matias Munoz neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Walter Oscar Lemma.
87'
La Calera brengt Alejandro Henriquez Henriquez in de plaats van Pablo Parra.
86'
Scheidsrechter Francisco Gilabert kent een vrije trap toe aan Universidad de Chile op een gevaarlijke plek voor La Calera.
84'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Nacional.
84'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Francisco Gilabert een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Santiago.
84'
Wissel in Santiago: Israel Elias Poblete Zuniga vervangt Maximiliano Gabriel Guerrero Pena bij Universidad de Chile.
83'
Universidad de Chile schiet tussen de palen, maar Fabian Marcelo Hormazabal Berrios ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
83'
Schot op doel van Fabian Marcelo Hormazabal Berrios. Maar zonder doelpunt voor Universidad de Chile als gevolg.
82'
Scheidsrechter Francisco Gilabert geeft een inworp aan Universidad de Chile op de eigen helft in Nacional.
81'
80'
Vrije trap voor La Calera op de helft van Universidad de Chile.
79'
Scheidsrechter Francisco Gilabert toont Diego Ismael Ulloa Nunez (La Calera) de gele kaart.
79'
Universidad de Chile mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
79'
Scheidsrechter Francisco Gilabert kent Universidad de Chile een inworp toe op de helft van La Calera.
78'
78'
De kopbal van Franco Ezequiel Calderon belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Universidad de Chile.
77'
Vanaf rechts mag Maximiliano Gabriel Guerrero Pena een hoekschop nemen voor Universidad de Chile in Nacional.
77'
Universidad de Chile krijgt een schietkans via Charles Aranguiz, maar scoort niet in Nacional.
76'
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Universidad de Chile in Santiago.
74'
Trainer Gustavo Alvarez gebruikt zijn derde wissel. Cristian Palacios wordt door Luciano Daniel Pons vervangen bij de thuisploeg.