90+8'
Universidad de Chile krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hector Jona op de helft van Palestino.
90+8'
Universidad de Chile is weer compleet nu Charles Aranguiz weer terug het veld van Nacional in mag.
90+8'
Federico Mateos vervangt Marcelo Alfonso Diaz Rojas bij de thuisploeg.
90+7'
Charles Aranguiz raakt geblesseerd bij Universidad de Chile en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
90+7'
Scheidsrechter Hector Jona kent Palestino een inworp toe op de helft van Universidad de Chile.
90+4'
Arbiter Hector Jona kent een vrije trap toe aan Universidad de Chile op de eigen helft.
90+4'
Scheidsrechter Hector Jona kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. Universidad de Chile mag een doeltrap nemen.
90+2'
Gele kaart in Santiago: Leandro Fernandez (Universidad de Chile) gaat op de bon bij scheidsrechter Hector Jona.
90+1'
Treffer in Nacional! Universidad de Chile maakt er 1-0 van. Leandro Fernandez is de doelpuntenmaker.
90'
Inworp voor Universidad de Chile ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Santiago.
90'
Scheidsrechter Hector Jona geeft Universidad de Chile een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Palestino.
89'
Inworp Universidad de Chile. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Vanaf rechts mag Leandro Fernandez een hoekschop nemen voor Universidad de Chile in Nacional.
88'
Dilan Zuniga (Palestino) doet weer mee in Nacional.
88'
Maximiliano Gabriel Guerrero Pena neemt de door scheidsrechter Hector Jona gegeven hoekschop voor Universidad de Chile in Santiago.
86'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Dilan Zuniga (Palestino).
86'
Doeltrap voor Palestino in Nacional.
86'
De poging van Cristian Palacios (Universidad de Chile) mist doel.
85'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Santiago.
85'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Universidad de Chile in Santiago.
85'
De scherpte ontbreekt bij Dilan Zuniga (Palestino). Zijn poging mist doel.
85'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Nacional.
84'
Palestino moet opletten als Universidad de Chile van scheidsrechter Hector Jona een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
83'
82'
Scheidsrechter Hector Jona geeft Palestino een vrije trap op de eigen helft.
81'
81'
In Santiago kan Nicolas Linares (Palestino) weer verder.
81'
Benjamin Rojas lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Palestino.
81'
Scheidsrechter Hector Jona legt de wedstrijd even stil om Nicolas Linares (Palestino) aan een blessure te laten behandelen in Santiago.
80'
Scheidsrechter Hector Jona legt de wedstrijd even stil om Benjamin Rojas (Palestino) aan een blessure te laten behandelen in Santiago.
80'
Palestino krijgt van scheidsrechter Hector Jona op eigen helft een vrije trap toegewezen.
80'
Palestino gebruikt de derde wissel. Felipe Chamorro vervangt Joe Axel Abrigo Navarro.
80'
Wissel in Santiago: Junior Osvaldo Marabel Jara vervangt Gonzalo Ariel Sosa bij Palestino.
79'
78'
Scheidsrechter Hector Jona fluit voor buitenspel van Palestino.
77'
76'
Matias Zaldivia staat buitenspel. Universidad de Chile krijgt een vrije trap tegen.
76'
Francisco Montes (Palestino) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
76'
Scheidsrechter Hector Jona kent een vrije trap toe aan Universidad de Chile, te nemen op de helft van Palestino.