90+7'
Inworp voor CD Universidad Catolica in de buurt van het vijandige doel in San Carlos de Apoquindo.
90+6'
In Santiago krijgt CD Universidad Catolica op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+6'
Inworp voor Deportes Iquique in San Carlos de Apoquindo op de eigen helft.
90+5'
Doeltrap voor Deportes Iquique in San Carlos de Apoquindo.
90+4'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Santiago.
90+3'
In San Carlos de Apoquindo mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+2'
Daniel Alexis Castillo Lavin (Deportes Iquique) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
90+2'
Buitenspel van de thuisploeg.
90+1'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Daniel Alexis Castillo Lavin (Deportes Iquique).
90+1'
Vergeefse doelpoging Gonzalo Andres Tapia Dubournais (CD Universidad Catolica).
90'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Santiago.
90'
Hoekschop voor Deportes Iquique. Ruben Farfan neemt deze vanaf rechts.
89'
CD Universidad Catolica is weer compleet nu Branco Ampuero weer terug het veld in mag.
89'
Het spel ligt even stil: Branco Ampuero (CD Universidad Catolica) is geblesseerd.
88'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in San Carlos de Apoquindo.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor CD Universidad Catolica in Santiago.
86'
Buitenspel CD Universidad Catolica.
84'
Bryan Gonzalez schiet op doel maar scoort niet voor CD Universidad Catolica.
82'
Geel voor Diego Orellana. Hij zal er volgende wedstrijd niet bij zijn voor Deportes Iquique.
82'
Deportes Iquique moet uitkijken als CD Universidad Catolica een gevaarlijke vrij trap mag nemen in San Carlos de Apoquindo.
82'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
82'
Inworp voor CD Universidad Catolica op de helft van Deportes Iquique.
81'
Inworp voor Deportes Iquique in de buurt van het vijandige doel in San Carlos de Apoquindo.
81'
80'
De bal is over de achterlijn geweest. CD Universidad Catolica mag een doeltrap nemen.
80'
De scherpte ontbreekt bij Diego Fernandez (Deportes Iquique). Zijn poging mist doel.
80'
De uitploeg wisselt Dilan Rojas voor Diego Orellana.
79'
De uitploeg vervangt Enzo Santiago Ariel Hoyos door Diego Fernandez.
79'
Deportes Iquique gebruikt de tweede wissel. Ruben Farfan vervangt Cesar Alejandro Gonzalez Ramirez.
79'
De uitploeg vervangt Bryan Carvallo door Joaquin Moya.
79'
Bij CD Universidad Catolica komt Juan Francisco Rossel er in. Hij vervangt Cristian Alejandro Cuevas Jara.
78'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
76'
In Santiago krijgt Deportes Iquique op de eigen helft een vrije trap te nemen.
73'
Deportes Iquique mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Enzo Santiago Ariel Hoyos.
72'
70'
Deportes Iquique mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
69'
Deportes Iquique schiet tussen de palen, maar Cesar Alejandro Gonzalez Ramirez ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
68'
Inworp op de eigen helft voor Deportes Iquique.
68'
Inworp Deportes Iquique. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.