Een doelpoging van Agustin Alvarez Wallace (La Calera) in La Calera mist scherpte.
90+7'
Achterin bij Deportes Copiapo wordt de kopbal van Jose Romero (La Calera) tegengehouden.
90+7'
Vrije trap in Municipal Nicolas Chahuan. Op de helft van Deportes Copiapo mag La Calera een vrije trap nemen.
90+7'
Scheidsrechter Jose Cabero kent La Calera een inworp toe op de helft van Deportes Copiapo.
90+7'
De bal is over de achterlijn geweest. La Calera mag een doeltrap nemen.
90+7'
De kopbal van Tobias Nahuel Figueroa belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Deportes Copiapo.
90+6'
Doeltrap voor Deportes Copiapo in Municipal Nicolas Chahuan.
90+5'
De scherpte ontbreekt bij Axel Encinas (La Calera). Zijn poging mist doel in La Calera.
90+5'
De bal is over de achterlijn geweest. Deportes Copiapo mag een doeltrap nemen.
90+4'
Doeltrap voor La Calera in Municipal Nicolas Chahuan.
90+4'
Scheidsrechter Jose Cabero geeft een inworp aan Deportes Copiapo op de eigen helft in Municipal Nicolas Chahuan.
90+4'
De poging van Juan Carlos Gaete Contreras (Deportes Copiapo) mist doel.
90+4'
Scheidsrechter Jose Cabero geeft La Calera een doeltrap.
90+2'
Scheidsrechter Jose Cabero kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+1'
90'
Het voorbereidende werk werd verricht door Yerco Oyanedel.
90'
De stand is weer in evenwicht (3-3) na een kopgoal van Tobias Nahuel Figueroa (Deportes Copiapo).
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor La Calera in La Calera.
87'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in La Calera.
86'
Scheidsrechter Jose Cabero kent een vrije trap toe aan Deportes Copiapo, te nemen op de helft van La Calera.
85'
La Calera heeft Matias Cavalleri gewisseld. Matias Munoz neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Walter Oscar Lemma.
84'
Renato Huerta legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 3-2.
84'
Matias Cavalleri neemt de door scheidsrechter Jose Cabero gegeven hoekschop voor La Calera in La Calera.
82'
In Municipal Nicolas Chahuan mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
82'
Juan Carlos Gaete Contreras vervangt Maximiliano Armando Quinteros bij de uitploeg.
81'
Wissel in La Calera: Tobias Nahuel Figueroa vervangt Isaac Alejandro Diaz Lobos bij Deportes Copiapo.
79'
Matias Cavalleri deed het voorbereidende werk.
79'
Doelpunt! De thuisploeg maakt de gelijkmaker via Jose Romero.
79'
La Calera mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Matias Cavalleri in Municipal Nicolas Chahuan.
79'
Scheidsrechter Jose Cabero toont Pablo Nicolas Vargas Romero (Deportes Copiapo) een gele kaart en dat heeft gevolgen. Pablo Nicolas Vargas Romero is geschorst voor de volgende wedstrijd.
79'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Municipal Nicolas Chahuan.
78'
Hoekschop voor Deportes Copiapo in Municipal Nicolas Chahuan. Jorge Luis Luna neemt deze vanaf rechts.
78'
77'
Vanaf links mag Jorge Luis Luna een hoekschop nemen voor Deportes Copiapo in Municipal Nicolas Chahuan.
76'
La Calera krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Cabero op de helft van Deportes Copiapo.
76'
La Calera moet opletten als Deportes Copiapo van scheidsrechter Jose Cabero een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
75'
La Calera gebruikt de vierde wissel. Michael Andres Maturana Fredes vervangt Raimundo Rebolledo Valenzuela.
74'
Via een door Walter Benjamin Ponce Gallardo benutte strafschop verkleint La Calera de achterstand tot 1-2.