Gabriel Graciani mist het doel en scoort niet voor Nublense.
90+6'
Doeltrap voor Palestino in Municipal de La Cisterna.
90+6'
Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Juan Sepulveda.
90+5'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+4'
Inworp op de eigen helft voor Palestino.
90+4'
Nublense brengt Rodrigo Vasquez in de plaats van Victor Sosa.
90+4'
Buitenspelpositie Felipe Chamorro (Palestino).
90'
Arbiter Juan Sepulveda kent een vrije trap toe aan Nublense op de eigen helft.
89'
De bal is over de achterlijn geweest. Palestino mag een doeltrap nemen.
87'
Scheidsrechter Juan Sepulveda kent een vrije trap toe aan Palestino, te nemen op de helft van Nublense.
87'
Ivan Marcelo Rozas Aguero (Nublense) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
86'
Inworp Palestino. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
86'
Trainer Mario Salas gebruikt zijn vierde wissel. Patricio Rubio wordt door Pedro Sanchez vervangen bij de uitploeg.
85'
Scheidsrechter Juan Sepulveda geeft Nublense een vrije trap op de eigen helft.
84'
Palestino blokkeert de kopbal van Gabriel Graciani (Nublense) in La Cisterna.
84'
Vrije trap voor Nublense op de helft van Palestino.
83'
Scheidsrechter Juan Sepulveda geeft een inworp aan Palestino op de eigen helft in Municipal de La Cisterna.
83'
Brayan Vejar (Palestino) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
82'
Het spel ligt even stil in La Cisterna. Brayan Vejar (Palestino) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
82'
Nublense moet opletten als Palestino van scheidsrechter Juan Sepulveda een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
82'
Scheidsrechter Juan Sepulveda geeft Nublense een doeltrap.
81'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Palestino in La Cisterna.
81'
Lorenzo Reyes mist het doel en scoort niet voor Nublense in Municipal de La Cisterna.
81'
Inworp voor Nublense in de buurt van het vijandige doel in Municipal de La Cisterna.
80'
Palestino krijgt van scheidsrechter Juan Sepulveda op eigen helft een vrije trap toegewezen.
80'
Nublense is weer compleet nu Giovanni Campusano weer terug het veld van Municipal de La Cisterna in mag.
77'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Giovanni Campusano (Nublense).
77'
In La Cisterna krijgt Nublense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
77'
Rood! Misael Davila (Palestino) moet het veld van Municipal de La Cisterna verlaten.
76'
76'
De scherpte ontbreekt bij Gabriel Graciani (Nublense). Zijn poging mist doel.
76'
Trainer Lucas Bovaglio (Palestino) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Bryan Carrasco door Brayan Vejar.
75'
Coach Lucas Bovaglio voert noodgedwongen zijn vierde wissel door. Joe Axel Abrigo Navarro moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Felipe Chamorro.
75'
Inworp voor Nublense op de helft van Palestino.
74'
Palestino krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Juan Sepulveda in La Cisterna.
73'
Vrije trap in Municipal de La Cisterna. Op de helft van Nublense mag Palestino een vrije trap nemen.
73'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Municipal de La Cisterna.
72'
In La Cisterna kan Joe Axel Abrigo Navarro (Palestino) weer verder.
72'
Joe Axel Abrigo Navarro raakt geblesseerd bij Palestino en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.