90+9'
Vergeefse doelpoging Federico Andres Martinez Berroa (Everton VM) in Sausalito.
90+8'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Nicolas Millas aan de thuisploeg.
90+8'
Inworp voor Everton VM op de helft van Colo.
90+7'
In Sausalito mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+7'
Inworp op de eigen helft voor Colo.
90+6'
Doelpoging Everton VM! Het schot van Emiliano Ramos gaat niet tussen de palen in Vina del Mar.
90+6'
Scheidsrechter Nicolas Millas geeft Colo een doeltrap.
90+5'
Inworp Colo. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
Doelpoging Everton VM! Het schot van Joan Manuel Cruz Castro gaat niet tussen de palen.
90+4'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Vina del Mar.
90+3'
Guillermo Miguel Paiva Ayala (Colo) is weer terug binnen de lijnen.
90+3'
Doeltrap voor Everton VM in Sausalito.
90+1'
Scheidsrechter Nicolas Millas legt de wedstrijd even stil om Guillermo Miguel Paiva Ayala (Colo) aan een blessure te laten behandelen in Vina del Mar.
90+1'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Tomas Asta-Buruaga.
90+1'
Vrije trap in Sausalito. Op de helft van Everton VM mag Colo een vrije trap nemen.
90'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Vina del Mar.
90'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Sausalito.
89'
Scheidsrechter Nicolas Millas geeft een inworp aan Colo op de eigen helft in Sausalito.
87'
Trainer Esteban Solari gebruikt zijn vierde wissel. Alex Matias Ibacache Mora wordt door Emiliano Ramos vervangen bij de thuisploeg.
87'
Rodrigo Nicolas Contreras (Everton VM) kan niet meer verder. Jonathan Dos Santos vervangt hem bij de thuisploeg.
86'
Scheidsrechter Nicolas Millas legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Rodrigo Nicolas Contreras (Everton VM) in Sausalito.
83'
Inworp voor Everton VM in Sausalito op de eigen helft.
82'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Sausalito.
81'
Everton VM krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Nicolas Millas op de helft van Colo.
80'
Rodrigo Nicolas Contreras lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Everton VM.
80'
De bal is over de achterlijn geweest. Colo mag een doeltrap nemen.
80'
De gele kaart wordt getoond aan Javier Correa, die bij Colo op de bank zit.
79'
Colo heeft Javier Correa gewisseld. Vicente Tomas Pizarro Durcudoy neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jorge Francisco Almiron Quintana.
78'
Het spel ligt even stil in Vina del Mar. Rodrigo Nicolas Contreras (Everton VM) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
77'
Tweede geel voor Colo speler Gonzalo Castellani. Scheidsrechter Nicolas Millas stuurt hem vroegtijdig van het veld.
77'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Nicolas Millas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Vina del Mar.
77'
De tweede wissel van Everton VM. Federico Andres Martinez Berroa komt erin voor Felipe Villagran in Sausalito.
77'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Everton VM in Vina del Mar.
77'
Een doelpoging van Lucas Cepeda (Colo) mist scherpte.
75'
Scheidsrechter Nicolas Millas geeft Colo een vrije trap op de eigen helft.
75'
Scheidsrechter Nicolas Millas kent Colo een inworp toe op de helft van Everton VM.