90+7'
Alvaro Sebastian Ramos Sepulveda (Deportes Iquique) doet weer mee in Estadio Tierra de Campeones.
90+7'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Alvaro Sebastian Ramos Sepulveda (Deportes Iquique).
90+6'
Gele kaart in Iquique: Elias Calderon (Deportes Copiapo) gaat op de bon bij scheidsrechter Fernando Vejar.
90+6'
Arbiter Fernando Vejar kent een vrije trap toe aan Deportes Iquique op de eigen helft.
90+6'
Scheidsrechter Fernando Vejar kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+5'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Tierra de Campeones.
90+4'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Iquique.
90+3'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Tierra de Campeones.
90+2'
Diego Fernandez (Deportes Iquique) krijgt geel van scheidsrechter Fernando Vejar in Estadio Tierra de Campeones en moet oppassen.
90+2'
In Iquique krijgt Deportes Copiapo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+1'
Ruben Farfan neemt de door scheidsrechter Fernando Vejar gegeven hoekschop voor Deportes Iquique in Iquique.
90+1'
Estadio Tierra de Campeones ziet hoe Alvaro Sebastian Ramos Sepulveda op doel schiet, maar niet scoort voor Deportes Iquique.
90'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Iquique.
90'
Scheidsrechter Fernando Vejar geeft Deportes Copiapo een vrije trap op de eigen helft.
90'
Deportes Iquique schiet tussen de palen, maar Cesar Alejandro Gonzalez Ramirez ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
89'
Deportes Iquique krijgt van scheidsrechter Fernando Vejar op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88'
Arbiter Fernando Vejar kent een vrije trap toe aan Deportes Copiapo op de eigen helft.
87'
Vrije trap in Estadio Tierra de Campeones. Op de helft van Deportes Copiapo mag Deportes Iquique een vrije trap nemen.
87'
Scheidsrechter Fernando Vejar geeft Deportes Copiapo een doeltrap.
86'
Isaac Alejandro Diaz Lobos gaat in het boekje van de scheidsrechter.
86'
In Iquique krijgt Deportes Iquique op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84'
De thuisploeg vervangt Dilan Rojas door Diego Orellana.
83'
In Estadio Tierra de Campeones mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
82'
Scheidsrechter Fernando Vejar geeft een inworp aan Deportes Iquique op de eigen helft in Estadio Tierra de Campeones.
82'
Inworp Deportes Iquique. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
82'
Isaac Alejandro Diaz Lobos (Deportes Copiapo) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Iquique.
81'
Scheidsrechter Fernando Vejar legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Isaac Alejandro Diaz Lobos (Deportes Copiapo) in Estadio Tierra de Campeones.
81'
80'
Cesar Alejandro Gonzalez Ramirez kan weer verder bij Deportes Iquique.
80'
Wissel in Iquique: Alvaro Sebastian Ramos Sepulveda vervangt Stefan Pino Briceno bij Deportes Iquique.
80'
Trainer Miguel Mauricio Ramirez Perez gebruikt zijn derde wissel. Enzo Santiago Ariel Hoyos wordt door Joaquin Moya vervangen bij de thuisploeg.
79'
De uitploeg wisselt Diego Andres Carrasco Munoz voor Felipe Reynero.
79'
Deportes Copiapo brengt Tobias Nahuel Figueroa in de plaats van Fabian Jorge Manzano Perez.
78'
Het spel ligt even stil in Iquique. Cesar Alejandro Gonzalez Ramirez (Deportes Iquique) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
76'
Scheidsrechter Fernando Vejar geeft Deportes Iquique een vrije trap op de eigen helft.
76'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Fernando Vejar.
75'
De bal is over de achterlijn geweest. Deportes Iquique mag een doeltrap nemen.
75'
Inworp voor Deportes Iquique in Estadio Tierra de Campeones op de eigen helft.
74'
Inworp op de eigen helft voor Deportes Iquique.
74'
Scheidsrechter Fernando Vejar geeft een inworp aan Deportes Copiapo op de eigen helft in Estadio Tierra de Campeones.